Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.438
% 0.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.438
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Rakam Veren Altın Kâhini, Son Yorumuyla Şaşırttı!

Daha önce piyasalardaki çöküşün yaşanacağını doğru bir şekilde tahmin eden ve uzun vadede altının yükseleceğini düşünen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son yorumuyla şaşırttı. Uzman isim, yakın zamanda geri çekilme yaşayan değerli metalde alım yapmayanların “iyi yaptığını” öne sürdü. Detayları aktarıyoruz…

İslam Memiş’ten şaşırtıcı altın yorumu

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bir süredir değerli metallere yönelik yorumlarıyla gündeme geliyor. 2021’in son haftalarında 1.000 liranın üzerine çıkan gram altın ve 18 seviyesini gören doların düşeceğini doğru bir şekilde tahmin etmesiyle yatırımcıların radarına aldığı İslam Memiş, yaptığı son yorumlarla şaşırttı.

Twitter hesabında paylaşım yapan uzman isim, gram altın ve gümüşte en son yaşanan düşüşün ardından “Gram altın 785 lira, gram gümüş 9.87 lira. 800 ve 10 liranın üzerindeyken almayanlar, iyi yaptı,” ifadelerini kullanıyor.

coinmuhendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere bu iki değerli metal, ABD Merkez Bankası’nın (FED) 26 Ocak’ta yaptığı açıklamaların ardından düşüş yaşadı. Öncelikle ons altındaki yaklaşık 60 dolarlık geri çekilmeden etkilendiği düşünülen gram altının fiyatı, 800 liranın üzerinden 785 liraya kadar geriledi.

Peki, İslam Memiş’in de Ocak ayının başlangıcından bu yana dikkat edilmesi gereken bir tarih olarak vurguladığı 26 Ocak’ta neler oldu?  FED, merakla beklenen politika faizi kararını açıkladı ve oranı 0-0.25 aralığında sabit tuttu. Bu karara yönelik metninde FED, faiz artırımı için Mart ayını vurguladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir