Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.444
% 0.27
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.444
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

QMALL Borsası, EasyPay Group ile Ortaklık İmzaladı

Ukraynalı kripto para borsası QMALL, Avrupa’nın en büyük ödeme terminali sistemleri üreticilerinden biri olan EasyPay Group ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu yeni ortaklığın bir sonucu olarak, QMALL kullanıcıları artık EasyPay’in Avrupa’da bulunan uygun bir şekilde konumlandırılmış terminal ağlarından herhangi birinde euro döviz bozdurma işlemlerinde bakiyelerini hızlı ve kolay bir şekilde doldurabilecekler.

QMALL, EasyPay Group ile ortaklık kuruyor

EasyPay Group, on iki yılı aşkın bir süredir Avrupa pazarı için gelişmiş elektronik ödeme terminalleri üreten Serghei Fraseniuc başkanlığındaki Romanya merkezli bir şirkettir. Şirket, önümüzdeki beş yıl içinde Avrupa’nın en kolay erişilebilir terminal sayısı ile bir numaralı terminal üreticisi olmayı hedefliyor.

Bu yeni ortaklığın haberi, QMALL’ın şirkete AB düzenleyicisi tarafından bir kripto para birimi lisansı verildiğine dair diğer son duyurusundan kısa bir süre sonra geldi. Bu lisans, QMALL’ın mevcut 100.000’den fazla kullanıcısının artık Euro çiftlerinde işlem yapmasına olanak tanıyor ve sektördeki en düşük ücretlerden bazılarını sunarak yeni Avrupalı ​​traderları QMALL markasına çekecektir. QMALL, Avrupa lisansını aldığından beri, duyurusu hem ölçek hem de hedef açısından diğerinden daha üstün. EasyPay Group ile ortaklığıyla ilgili bu son duyuru da bir istisna değil. Şimdi bu devasa terminal ağına erişimle, QMALL’ın dünyanın önde gelen kripto borsası olma tutkusu bir adım daha yaklaştı.

Borsa, kısa sürede çok şey başardı

QMALL tarafından yakın zamanda yapılan bir diğer duyuru ve Avrupa ticaret lisansı almasının doğrudan bir sonucu, şirketin Avrupa’nın en büyük kripto girişimleri için launchpad oluşturmak üzere Silikon Vadisi’nin Fransa versiyonu olan Sophia Antipolis ile ortaklık kurması. Burada QMALL, diğer Ukraynalı girişimlerin Avrupa’da bir yer edinmesine yardımcı olabilir. Ve şirketin kendisi, dünyanın en büyük teknoloji isimleriyle ağ kurma ve işbirliği yapma fırsatına sahip.

QMALL’un kurucuları Mykola Udianskyi ve Bohdan Prylepa, şimdiye kadar başardıklarından inanılmaz derecede gurur duyuyor olmalılar. Borsaya yönelik daha birçok büyük duyurunun geleceğinden emin olabilirsiniz. QMALL, ilk başta yalnızca Ukraynalı müşterilere hizmet veriyorken ikili, bir yıldan biraz fazla bir süre içinde hizmetlerini Avrupa ve ötesine genişletti. Bundan bir yıl sonra daha neler başarabileceklerini kim bilebilir?

Sorumluluk reddi: Bu bir sponsorlu içerik ve basın bülteni olup burada yazılanlar coinmuhendisi.com ekibinin görüşlerini yansıtmamaktadır. Kaldıraçlı işlemlerde ve kripto para yatırımlarında yüksek kayıp riski mutlaka göz önüne alınmalı, herhangi bir platforma yatırım yapmadan önce geniş kapsamlı araştırma yapılmalıdır. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir