Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.720
% 2.65
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.720
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Putin’den Bakanlıklara Kripto Para Mesajı: Anlaşın!

Gelişmekte olan kripto para piyasalarından Rusya’nın avantaj ve inisiyatif elde etmeye çalıştığı anlaşılıyor. Yakın zamanda kripto paraları yasaklama konusunda görüş bildiren Rusya merkez bankasının bu yaklaşımı anlaşıldığına göre maliye bakanlığımdan destek bulamamış görünüyor. Rusya lideri Putin’in bu çerçevede merkez bankası ve maliye bakanlığına kripto para konusunda anlaşın talimatı gittiği bildiriliyor. Detaylar Coinmuhendisi.com’da.

Kripto para konusunda Rusya’dan hamle

Rusya’nın otoriter devlet başkanı Vladimir Putin, Rusya’nın kripto para madenciliği alanında bazı avantajlara sahip olduğunu söyleyerek adeta kripto madenciler için yeni bir umut ışığı oldu. Putin, kripto paraların düzenlenmesi ile ilgili bir toplantıda yaptığı konuşmada, ülkesinin kripto para madenciliği konusunda bazı avantajları olduğunu dile getirdi. Kripto konusunda görüş ayrılıkları bulunan Rusya Maliye Bakanlığı ve Rusya Merkez Bankası’nın da Putin’den konu üzerinde anlaşma talimatı aldıkları gelen haberler arasında.

Putin, daha önce kriptolar hakkında yaptığı konuşmada  “Kripto paralar belki hepimizin geleceği ancak şu anda bu konuya daha dikkatli bakmalıyız.” demişti. Ayrıca Putin,  kripto paraların güvenliği  konusundaki endişelerini dile getirerek son derece volatil yapılarına dikkat çekmişti. Bir süre önce Rusya merkez bankası tüm kripto paraların ticaretinin ve madenciliğinin yasaklanmasını önermişti. Putin ise yaptığı açıklama ile tam tersi bir pozisyon ortaya koymuş oldu. Rusya Maliye Bakanı Ivan Chebeskov, yakın zamanda yaptığı açıklamada, “Rusya’nın kripto paraları düzenlemeye ihtiyacı var, yasaklamaya değil” demişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir