Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.367
% 0.15
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.367
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Pudgy Penguins NFT Koleksiyonu 129 Bin Dolara Satıldı

Pudgy Penguins NFT koleksiyonu, Sotheby’s tarafından düzenlenen müzayedede tanesi yaklaşık 13 bin dolarlık bir fiyattan satıldı.

Kripto ayı piyasasının yoğun geçtiği bu dönemde, NFT sektörü de zorlu günler geçiriyor. Yatırımcıların sektöre çekimser tutumu, NFT koleksiyonlarının taban fiyatını da aşağılara çekti. Ancak, fiyattan bağımsız olarak ekosistemdeki ürünlere insanların ilgisi artıyor. Özellikle, metaverse ve NFT sektörlerine günden güne daha fazla kişi dahil oluyor. Bunu fırsata çevirmek isteyen kurumsallar ve koleksiyoncular, ilgiyi toplamak için çeşitli yöntemlere başvuruyor. Fiziksel sergi ve nadirleşen tasarımlar da bu nedenle ortaya çıkmaya başladı. Yenilikçiliği kullanarak daha fazla yatırımcıya ulaşmayı amaçlayan projeler, birbirinden farklı yöntemleri ortaya koyuyor. Son olarak Pudgy Penguins, 10 parçadan oluşan NFT’lerini sergide sattı.

Pudgy Penguins, NFT Müzayedesiyle Satış Yaptı

8.888 parça NFT tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Pudgy Penguins, müzayede aracılığıyla 10 parçalık koleksiyonunun satışını gerçekleştirdi.

Sotheby’s tarafından düzenlenen müzayedede, güçlü bir katılım gözlemlendi. Katılımcılar, 10 parçanın tanesini 12.9 bin dolardan satın aldı. Böylelikle koleksiyon, 129 bin dolarlık bir fiyatla satılmış oldu. Snowed In: A Rare Pudgy Penguins Sale adıyla ortaya çıkan koleksiyon, birbirinden değerli nadir parçalardan oluşuyor.

Ayrıca NFT pazarında, Pudgy Penguins ürünlerinin taban fiyatının 1.3 bin dolar olması da dikkat çekti. Sotheby’s satış başkanı Davis Brown, “piyasa koşullarından bağımsız olarak son aylarda NFT satışlarımızda sürekli olarak güçlü bir katılım gördük.” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir