Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.161
% 0.06
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.161
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Porsche İlk NFT Koleksiyonunu Duyurdu

Porsche, Miami’de düzenlenecek olan Art Basel fuarında ilk NFT koleksiyonunu piyasaya sürecek.

Otomotiv şirketleri, blockchain ve bağlantılı teknolojilerle olan bağlarını güçlendiriyor. Çok kısa bir süre önce, BMW’nin metaverse ve NFT için ticari marka başvurusunda bulunduğu bildirildi. Hyundai ve Ford gibi diğer otomobil üreticileri de bu yılın başlarında metaverse ve NFT’lerle ilgili çalışmalar yürüteceğini duyurdu. Porsche de ilk adımını NFT koleksiyonu ile atıyor.

Porsche, NFT Koleksiyonu Çıkarıyor

Porsche, Miami’deki Art Basel sırasında ilk NFT koleksiyonunu tanıtacak.

Porsche’nin dijital sanat alanındaki yeni projesi, Hamburglu tasarımcı ve 3D sanatçısı Patrick Vogel tarafından gerçekleştiriliyor. Porsche için, beyaz bir Porsche 911’i merkez alan dijital portreler tasarlıyor.

Satın almak isteyenler, Ocak 2023’ten itibaren toplam 7.500 adetlik dijital koleksiyona erişebilecek. Ayrıca, ön kayıt yaptırmak mümkün ve 1 kişi yalnızca 3 adet satın alabilecek.

NFT sanat eserlerinin Porsche’nin benzersiz marka konumlandırmasını dijital dünyaya taşıdıklarını belirten Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Detlev von Platen, koleksiyon ile ilgili şunları söyledi:

“Porsche’nin yaratıcı sanatlarla uzun süredir devam eden bağları var ve Art Basel’de Porsche sanatının bir parçasına özel olarak sahip olmayı sağlayan güzel ve elbette benzersiz bir NFT setini piyasaya sürmek için bir sonraki adımı atmaktan heyecan duyuyoruz. Miami’deki lansman için ve önümüzdeki aylarda ısmarlama sanat eserleri geliştikçe NFT sahiplerinin çalışmalarına tanık olmak için heyecanlıyız.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir