Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.868
% 2.17
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.868
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Popüler Yatırımcı, XRP’nin Yükseliş Sebeplerini Ele Aldı

Popüler yatırımcı Ben Armstrong, XRP’nin yaşadığı yükselişin sebeplerinden söz etti.

XRP, ADA ve ETH yatırımcısı olduğunu söyleyen Armstrong, Twitter’daki 888 binden fazla takipçisine XRP ile ilgili açıklamada bulundu.

Popüler Yatırımcı, XRP Yükselişine Dikkat Çekti

Ripple’ın yerel token’ı XRP, geçtiğimiz hafta %58,37’lik yükselişle kripto sektörünün en önemli gündem maddelerinden birisi haline geldi. Armstrong, uzun zamandır beklenen bu yükselişin, birden fazla nedeni olduğnu dile getirdi. Armstrong, yükselişin en önemli sebebinin SEC’in XRP’nin bir menkul kıymet olduğunu kanıtlamaya çalışmaktan vazgeçmesi olduğuna inanıyor.

SEC ve Ripple, geçtiğimiz hafta boyunca Yargıç Torres’in sunulan kayıtlara dayanarak taraflardan birinin lehine karar vermesi için talepte bulundu.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, davanın karara bağlanması için yeterli kanıt olduğunu ileri sürdü.

Ripple Labs ve XRP topluluğu, XRP’nin bir menkul kıymet olmadığını belirterek, davanın Ripple lehine sonlanacağı konusunda iyimser.

Bir başka popüler yatırımcı David Gokhshtein, Ripple’ın davayı kazanması halinde, tüm kripto endüstrisinin parabolik olacağına inanıyor.

Santiment’in verilerine göre XRP yükselişinin bir başka sebebi de balinaların XRP hareketinde yaşanan artış. Geçtiğimiz hafta bir milyara yakın XRP token’ı taşındı.

XRP, yazı kaleme alındığı sırada CoinMarketCap verilerine göre 0.4915 dolar üzerinden işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir