Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.659
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.659
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Popüler Platform Uyardı: Dogecoin’ler Borsalara Boşaltılıyor!

Meme coin lideri Dogecoin (DOGE), Twitter’ın bahşiş seçeneklerine eklenmesi için kurucu Billy Markus’un kampanyasına şahit oluyor. Ancak, borsalara yığılan DOGE miktarı patlama yaşarken satış baskısı artabileceği için analistler endişeli.

Billy Markus, Twitter’ın bahşiş seçeneklerine Dogecoin’i öneriyor

Dogecoin’in kurucusu Billy Markus, bir DOGE bahşiş yöntemi hakkında tweet attı. Markus, Twitter’dan Dogecoin bahşişini dahil etmesini isteyen bir dilekçe oluşturdu ve takipçilerinden dilekçeye katılmalarını ve desteklerini ifade etmelerini istedi. DogeTwitterTipJar’ın ara yüzüne dair aşağıdaki video yayınlandı.

Tesla, bazı ürünleri için ödeme olarak Dogecoin’i kabul etmişti. Bu, meme coin’in benimsenmesine yardımcı oldu ve talebi artırmaya devam etti. Markus’un Twitter’a bir DOGE bahşiş kavanozunun eklenmesi fikri, köpek kriptosunun değerlemesi üzerinde benzer bir etkiye sahip olabilir. Ancak borsalara yığılan DOGE miktarı şimdilik bunun önündeki en büyük engel.

Ünlü platform, borsalarda aşırı Dogecoin biriktiğini söylüyor

DOGE bir nokta geçen haftaya göre %8 değer kaybetti. DOGE destekçileri, meme coin talebindeki yeniden canlanmanın fiyatın yükselmesi için bir katalizör görevi göreceğine inanıyor. Ancak, kripto veri analiz platformu Doge Whale Alert’e göre DOGE artık borsalarda fazlasıyla mevcut. Köpek temalı kriptonun borsalara akışı önemli ölçüde arttı. Girişteki bir sıçrama tarihsel olarak satış baskısında bir artışa ve bunun sonucunda Doge fiyatında bir düşüşe işaret eder.

Diğer yandan, bazı analistler Dogecoin fiyatının tekrar tırmanacağını tahmin ediyor. Meme coin’in fiyatı, bir rahatlama dalgalanmasından sonra bir adım daha yüksek rotada. Borsalara yığılan Dogecoin’in satılıp satılmadığını önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.

Tesla’nın şarj istasyonunu ödemelerine Dogecoin geliyor

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, gün içinde attığı tweet’te Tesla CEO’su Elon Musk DOGE’un elektrikli arabalarının şarj dolumunda bir ödeme yöntemi olarak kullanılabileceğini söyledi.

Elon Musk, aynı zamanda, Starlink ve SpaceX’in Dogecoin ödemelerini kabul etmeye başlayabileceğini ima etti. Aralık 2021’de, Tesla’nın bazı ürünlerinin Dogecoin ile satılması üzerine hazırlıklar başlamıştı. Şimdi, SpaceX’in kaynak kodunda Dogecoin ibarelerinin tespit edilmesiyle SpaceX’in de DOGE ödemelerini test edeceği konuşuluyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir