Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.830
% 0.94
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.830
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Popüler Müzik Grubu System Of A Down’dan Serj Tankian, NFT’ye Adım Attı

Not For Touching The Intangible Composition, NFT’ler, dijital tablolar ve Serj Tankian’ın bestelediği müziklerin yer alacağı bir sergi olacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Dünyaca ünlü müzik grubu System Of A Down’dan Serj Tankian, Not For Touching – The Intangible Composition adlı sanal sergiye ev sahipliği yapacağını duyurdu. CurioNFT tarafından sunulan etkinlikte, müzisyenin non-fungible token’lar (NFT) ve “sanat, müzik, dijital resim ve animasyon birleşiminden” oluşan 21 adet satın alınabilir eseri sergilenecek.

Öne çıkan diğer parçalar arasında görsel efekt sanatçısı Roger Kupelian’ın (Yüzüklerin Efendisi) imzalı baskılar, simüle edilmiş odalar ve animasyonlu grafikler yer alıyor. Esere, Tankian’ın bestelediği orijinal müzik eşlik edecek.

Sergi, 6 Aralık’tan itibaren CurioNFT’de çevrimiçi olarak sunulacak ve imzalı bir giclée baskısı eşliğinde satın alınabilecek birkaç bire bir NFT içerecek.

Rolling Stone’a sanatla ilişkisi hakkında konuşan Tankian, şunları söyledi:

“Özünde, müziğimi görebilmek için resim yapmaya karar verdiğim doğru. Müzik sadece soyut değil, aynı zamanda metalaştırıldı, değeri düşürüldü küçümsendi. Bu yüzden sergiler sırasında insanlar bana her eserimin müziğinin başka yerde olup olmadığını sorduklarında neşeyle hayır derim. Sanatım müziğimi daha özel kılıyor. Yani somut olanla olmayan arasındaki ilişkiden keyif alıyorum. NFT’ler bir sonraki adımdır. NFT’lerde müziği sadece gerçek tabloya bağlayamıyoruz, aynı zamanda onları dans ettirebiliyoruz. Birden fazla duyuyla ne kadar çok etkileşim kurarsak, sanatsal çarpan etkisi o kadar büyük olur.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir