Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.461
% 0.58
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.461
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Popüler Kripto Para Borsası Gemini, Shiba Inu’yu (SHIB) Listeledi

Gemini JPMorgan

2015 yılında Cameron ve Tyler Winklevoss tarafından başlatılan popüler kripto para borsası Gemini, Shiba Inu’yu (SHIB) listeledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

New York merkezli platform, ikinci en büyük meme kripto para biriminin yanı sıra, Quant (QNT), Fetch AI (FET) ve Radicle (RAD) dahil olmak üzere merkezi olmayan finans ekosisteminden bir dizi token listeledi. Düzenleyici uyumluluğa verdiği önemle tanınan borsa, Mayıs ayında Dogecoin‘i benimsedi ve meme çılgınlığına giriş yapan en son büyük borsalardan biri haline geldi.

Coinbase ve Binance.US ise Shiba Inu’yu Ekim ayında listelemişti.

Kraken ve Robinhood Kenarda Kaldı

Bu arada Kraken, Shiba Inu’yu listelemeyi planlayıp planlamadığı konusunda herhangi bir güncelleme yayınlamadı. Daha önce haberini verdiğimiz üzere, borsa Ekim ayında Shiba Inu’yu ekleyeceğini iddia etti ancak daha sonra sözünü geri alarak SHIB topluluğunu kızdırdı.

Robinhood ise göz alıcı 531.000 imzaya ulaşan token listeleme dilekçesine rağmen, köpek kripto para birimini ekleme konusunda düşünmeyi sürdürüyor. Robinhood Crypto COO’su Christine Brown, Shiba Inu topluluğunu överken, bu tür meme paralarını eklemenin kısa vadeli kazancının uzun vadede buna değmeyebileceğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version