Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.588
% 5.48
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.588
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Popüler Kripto Para Analisti, Bu Altcoin’in Ralli İçin Hazır Olduğunu Söylüyor

Anonim analist Credible Crypto, merkeziyetsiz finans (DeFi) altcoin’inin 10 kata kadar yükselebileceğine inanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Analist, stablecoin odaklı merkeziyetsiz borsa Curve Finance’in yönetim tokenı olan Curve Dao Token (CRV) için kısa vadeli fiyat hareketi konusunda endişelenmediğini söyledi. Analist şunları söyledi:

“3 doların altında olduğundan beri bunun hakkında konuşuyorum. 4,67 dolardan bile, yine de harika bir fiyat. Her gün ne olduğu umrumda değil – HTF grafiği yükselişte ve 5 dolardan ve altından yükleme yapıyorum ve en az 5-10 kat yükseldikten sonra satış yapacağım.”

YAzının yazıldığı sırada CRV Coingecko verilerine göre 3.91 dolardan işlem görüyordu. Analist kripto parayla alakalı olarak şunları da söyledi:

“Tabloların, temel bilgilerin ve fiyatın takdir edilmesini beklerken %50 APR kazanma yeteneğini sunması bu alanda inanılmaz derecede zor bir şey.”

Credible Crypto ayrıca Bitcoin’in (BTC) dibe yakın olduğunu düşünüyor. Bitcoin’in dün gece uzun zamandan bu yana ilk defa bu kadar geriledi.

Trader, fiyatın yukarı doğru hareket etmeye başlaması halinde, 45.500-47.500 doların Bitcoin’in bir sonraki kilit direnç alanı olarak hareket etmesi gerektiğini söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir