Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.966
% 3.36
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa DeÄŸeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.966
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa DeÄŸeri:
$2.23 T

Popüler Ethereum Rakibi Son 7 Günde %80 Yükseldi

Popüler Ethereum rakibi, yalnızca geçen hafta yaklaşık %80 artarak 8 milyar dolarlık piyasa değeri sınırını aştı ve piyasa değerine göre ilk 20 kripto varlığına girmeye yaklaştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Near Protocol (NEAR), Ethereum (ETH) veya Polkdadot (DOT) ile rekabet etmeye çalışan akıllı sözleşme özellikli merkezi olmayan uygulama (DApp) platformudur.

Projenin yerel tokeni NEAR, %100’lük bir kazanç ile beş günden daha kısa bir sürede 15.87 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. NEAR, işlem ücretleri ve depolama için ödeme yapma amacıyla kullanılır. Ayrıca, işlem doğrulayıcıları olarak ağ konsensüsüne ulaşmaya katılan token sahipleri tarafından da stake edilebilir. NEAR, yazının yazıldığı sırada 14.96 dolardan işlem görüyordu.

Ethereum rakibinin yükselişi, ETH nispeten mütevazı bir fiyat hareketini korurken, büyük kazançlarda kilitlenen Layer-1 altcoin dalgasına katılıyor. En büyük Ethereum rakibi Solana (SOL) da son yedi gün içinde %8 oranında yükseldi. Bununla beraber stablecoin odaklı Terra (LUNA), son yedi günde %35 ve son 30 günde inanılmaz bir %130 arttı. LUNA şu anda piyasa değerine göre ilk on kripto para biriminde en iyi performans gösteren altcoin.

Ayrıca, son yedi gün içinde %2 oranında mütevazı bir artış gösteren ancak son iki haftada %46 gibi devasa bir artış gösteren akıllı sözleşme platformu Avalanche (AVAX) da dikkat çekiyor. AVAX, piyasa değeri açısından 11. sırada yer almakta.

Büyük hamleler yapan bir başka Layer-1 altcoin’i ise Fantom (FTM). FTM son yedi günde %61 arttı ve şu anda 2.30 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir