Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.820
% 2.02
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.820
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Popüler DeFi Altcoin’inden Tartışmalı Karar: Eleştiri Yağdı!

Popüler altcoin UniSwap, bir işe alma kararı sebebiyle yoğun eleştirilerin hedefi oldu!  Ünlü DeFi protokolü UniSwap’ın eski bir ABD merkez bankası çalışanını işe alması yoğun tepki çekti. Detaylar  Coinmuhendisi.com’da.

Bu altcoin projesine tepki yağdı

Kripto para piyasalarının en başta gelen merkezsiz borsası, önemli bir işe alım yaptığını kamuoyuna açıkladı. Gordon Liao, FED’de görev yapmış eski bir çalışan. Şimdilerde UniSwap’ın araştırma dalının başına getirilmiş durumda. Bu gelişmeyi DeFi protokolü UniSwap’ın ana geliştiricisi UniSwap Labs duyurdu. Fed’den ayrılmasının nedenlerini anlatan Liao, kripto para dünyasındaki çok sayıda yeniliğin bu kararı vermesindeki temel belirleyici olduğunu söyledi. İşe alınan Dr. Gordon Liao, aynı zamanda Harvard’da İktisat bölümünde doktora yapmış biri. Liao, UniSwap’taki işinin başına geçmek için FED’deki işinden istifa etmiş olduğunu söyledi. Liao, Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında, DeFi alanına geçmek için Fed’den ayrılmasına dair ayrıntılı bilgiler verdi.

Açıklamalarda bulunan Liao, “Web3 teknolojisinin yaygınlaşması ile birlikte daha iyi, daha güvenli ve daha erişilebilir bir finans sistemine” ait sahip olduğu güçlü ümitleri takipçileriyle paylaştı. Ünlü ekonomist ayrıca, var olan çok sayıda finansal soruna işaret ederek 2008 Ekonomik Krizi’nden bu yana bu geleneksel sistemin doğru çalışmadığını ifade etti. Örneğin ABD hazinesinin az sayıda oyuncu tarafından kontrol edilmesini doğru bulmadığını dile getirdi. Öte yandan UniSwap’ın bu işe alması yoğun tepkileri de beraberinde getirdi. Özellikle sosyal medya bu tepkilerin merkezi oldu. Bu işe alama işleminin yeterince şeffaf bulunmadığı anlaşılıyor tepkilerden. Bazı Twitter kullanıcıları ise eski FED çalışanının tüm icraatlarını dikkatlice izleneceğini dile getirerek uyarılarda bulundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir