Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.948
% 1.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.948
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Popüler Analistten İddialı Tahmin: Bu 4 Altcoin, 10x Yapabilir!

Popüler kripto analisti Jason Pizzino, Polygon (MATIC) ve Curve (CRV) dahil olmak üzere dört altcoin projesinin bu yıl 10 kat kazanç elde etme potansiyeline sahip olduğunu söylüyor. Bu yazıda, Pizzino teknik analizlerine ve fiyat tahminlerine göz atıyoruz.

Analist, altcoin MATIC’in destek seviyesini doğruladı

Yeni bir Youtube yayınında Jason Pizzino, 254.00 abonesine Blockchain ölçeklendirme çözümü Polygon’un (MATIC) ATH seviyesi olan 2,92 dolardan devam eden geri çekilmesine rağmen hala bir boğa trendinde olduğunu söyledi. Analist giriş fırsatı arayanlar için uygun bulduğu teknik seviyeleri de paylaşıyor:

Fiyat düştüğü için kimse bundan bahsetmiyorsa, genellikle bir pozisyona girmek için uygun zamandır…Bu yüzden hala bunu bir boğa piyasası olarak görüyorum. Yüzde elli fibonacci seviyesiyle yaklaşık 2.20 dolar.

Analistin listesindeki bir diğer altcoin, stablecoin odaklı merkezi olmayan borsa Curve Finance’in yönetişim token’i olan CRV’dir. Pizzino, CRV’nin TVL’de 24 milyar doları aşabileceğini düşünüyor:

CRV, kilit toplam değerde (TVL) 24 milyar dolara ulaştı, piyasa değeri 2 milyar dolar. Bence bu iki değer arasında yakalama oyunu oynanacak.

Sırada, merkezi olmayan borsa SushiSwap’ın yönetim token’i olan Sushi (SUSHI) var. Pizzino’ya göre, Sushi’nin nispeten düşük piyasa değeri, onu üstel kazançlar elde edebilecek bir konuma getiriyor:

SUSHI, 2 milyar dolara tamamen seyreltilmiş 1 milyar dolarlık piyasa değerine sahip. Yani 10x için 10 milyar dolar makul görünüyor…

  • Pizzino, Sushi’nin şu anda geri çekildiğini ve giriş noktalarının 6 ile 7,50 dolar arasında olduğunu ekliyor.

Dördüncü altcoin, otomatik bir farming stratejisine güç veren merkezi olmayan bir finans platformu olan Yearn.Finance (YFI). Pizzino, YFI’nin temellerinin sağlam göründüğünü, teknik özelliklerin ise güç belirtileri gösterdiğini söylüyor:

TVL de iyi görünüyor: 1,4 milyar dolar piyasa değeri ile 5,7 milyar dolar…HL formları da görmeye başlıyoruz.

  • Kripto analisti, BTC altı haneli dönüm noktasına ulaşmadan önce YFI’nin 100.000 dolara ulaştığını gördüğünü ekliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir