Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.447
% 1.11
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.447
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Popüler Analiste Göre XRP Büyük Bir Çıkış Yapacak

Kripto para topluluğu tarafından yakından takip edilen kripto para analisti Credible Crypto, XRP konusunda iyimser ve altcoin’lerin Bitcoin’i (BTC) geride bırakmak için önemli bir konumda olduğunu düşünüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Credible Crypto olarak bilinen anonim analist, XRP’nin fiyat yapısının, yerel token TRAC’ın Coinbase Pro’daki son listelenmesinin ardından %300’den fazla ralli yapan veri paylaşım protokolü OriginTrail’e çok benzediğini söylüyor. TRAC’a benzer bir yol, kripto para birimini önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.40 dolara geri götürebilir.

“Aşağıdaki XRP grafiği, Ağustos ayında XRP ile ilgili yaptığım son YouTube videomdan. Yanındaki grafik, bugün karşılaştığım aynı yapıya sahip ancak bir adım önde olan ve halihazırda devam eden 5. dalga olan başka bir kripto para. Şimdi görüyor musunuz?”

Ethereum‘un Bitcoin’e (ETH/BTC) karşı yeni çıkışından sonra, trader ETH’nin yeni bir altcoin sezonu başlatmak için bir sonraki atağını bekliyor. Analist ayrıca, Bitcoin hakimiyetinin muhtemelen çoktan zirveye ulaştığını ve bir altcoin rallisinin önünü açtığını da belirtiyor.

“ETH/BTC bugün patlak verdi ve izlediğim kilit direnç bölgesinin üzerinde kapandı. Bu harika bir işaret ve BTC hakimiyetinin şimdiden zirveye ulaşmış olabileceğini ve alternatiflerin ETH liderliğinde gösteriyi ele geçirmek üzere olabileceğini gösteriyor.”

Analist, Bitcoin hakimiyetinin düşmesinin mutlaka BTC’nin fiyatının düşeceği anlamına gelmediğini söylüyor. En iyi kripto varlığına daha yakından bakan Credible, Bitcoin’in yukarı doğru kırılmak mı yoksa yükselmeye devam etmek mi istediğine karar vermeye yakın olduğunu söylüyor.

Analizine göre, 63.000-64.000 dolarlık bir ret, BTC’yi 58.000 dolarlık büyük desteğe geri götürebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir