Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.470
% 0.36
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.470
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Popüler Analiste Göre Ethereum Rakibi, ATH İçin Mücadele Ediyor

Popüler kripto para analisti Pentoshi, bir Ethereum (ETH) rakibinin tüm zamanların en yüksek seviyeleri için mücadele ettiğini söylüyor. Anonim analist, Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC) grafiğinin büyük bir fiyat artışına işaret ettiğini söylüyor.

“Bunun iyi bir [temel analiz] olup olmadığından emin değilim ama öyle görünüyor. Grafikler etkileyici görünüyor. Bence, tüm zamanların en yüksek seviyeleri yakında geliyor. Daha yüksek alçaklar ve momentum oluşturma. BTC çifti de harika görünüyor.”

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Pentoshi grafiğe dayanarak, MATIC’in 1,50 dolar civarındaki kritik bir birikim aralığından yeni sıçradığını ve kripto parayı 2,20 doları geçecek ve fiyat keşfine girecek konuma getirdiğini düşünüyor.

Başlangıçta Ethereum’u tamamlamak için inşa edilen ve Ethereum tabanlı token trade’i için daha ucuz ve daha hızlı bir yol sağlayan Polygon, o zamandan beri kendi başına bir rakip olarak ortaya çıktı. Blockchain geliştirme platformu Alchemy’nin yakın tarihli bir raporu, Polygon’daki çoğu yeni projenin hem Polygon hem de Ethereum’u kullanmak yerine yalnızca ağı kullandığını belirtti.

Ethereum’a da göz atan analist, ETH’nin şu anda Bitcoin’den çok daha boğa görünümlü bir piyasa yapısına sahip göründüğünü söylüyor. Pentoshi’ye göre, ETH 4.600 dolar seviyesinden reddedildi ve 3.900 dolar ile 3.600 dolar arasında güçlü destek seviyeleriyle karşı karşıya.

Pentoshi, Ethereum’un gelecekte Bitcoin’i geride bırakacağını düşündüğünü söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir