Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.904
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.904
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Popüler Analiste Göre Cardano (ADA) Yeni Bir Koşuya Hazır Olabilir

Popüler kripto para analisti ve trader Michaël van de Poppe, Cardano‘nun bir süredir önemli bir destek bölgesi çevresinde işlem gördükten sonra yakın gelecekte yükselenebileceğini açıkladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Analistin sözleri, tüm kripto para piyasasının piyasa değerinin yaklaşık 200 milyar dolar düştüğü ve ADA fiyatının Ağustos ayından bu yana en düşük seviyesi olan 1.5 dolara gerilediğini gören dik bir düzeltmeden sonra geldi.

Analistin çizelgelerine göre, kripto para birimi, boğa koşusuna devam etmeden önce direnci yaklaşık 2,3 dolarda yeniden test etmek için yakında yükselmeye başlayabilir. Analist bu ayın başlarında ADA’nın fiyatının “yeni bir koşuya çıkmadan önce” 1,6 dolar kilit seviyesine düşmesini beklediğini açıklamıştı.

Daha önce bildirdiğimiz gibi, eToro kısa süre önce web sitesinde, düzenleyici endişeler nedeniyle ABD merkezli kullanıcılar için “ADA ve TRX’i sınırlayacağını” ve bu kullanıcıların “artık yeni pozisyon açamayacaklarını veya stake ödülleri alamayacaklarını” duyurdu. Bu arada, dünyanın en önemli kripto para borsalarından biri ve işlem hacmine göre Avrupa’nın en büyük borsası olan Bitstamp, ADA’yı listelediğini duyurdu.

Özellikle, son düzeltmeye rağmen, kripto para birimini belirleyen Cardano ($ADA) adreslerinin sayısı, daha fazla yatırımcının gelmesiyle sadece iki ayda 100.000’den fazla arttı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version