Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.809
% 0.74
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.809
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Popüler Analist: Yatırımlarımın Büyük Kısmı Bu Altcoin’lerde!

Kripto para dünyasının ülkemizde öncüsü diyebileceğimiz şahıslarını ilgiyle takip ediyoruz. Bu kişiler alanla ilgili bilgilerini paylaşmanın yanı sıra yapmış olduğu yorumlar ve teknik analizlerle hem alana katkı sağlıyor hem de bireylere yön tayin etmede yardımcı oluyorlar. Bu kişilerden biri de Twitter’da Erhan Ünal (@erhanunall) olarak boy gösteren bir kripto fenomeni. Fenomen 12 Mart 2022 tarihinde yaptığın bir dizi paylaşımda yatırım yaptığı altcoin projelerini takipçileriyle paylaştı.

Erhan Ünal’dan altcoin paylaşımları

Türk kripto piyasasında popüler bir analist olan ve Coinmühendisi.com olarak önceden de görüşlerine yer verdiğimiz Erhan Ünal, 12 Mart 2022 tarihinde yaklaşık 423 bin takipçisine yönelik yaptığı paylaşımlarda kripto para endüstrisindeki bir alt sektör olan FAN tokenlerden bahsetti. Erhan Ünal şöyle yazdı:

Günlerdir FAN Tokenlerin tahtalarını gözlemliyorum. Bariz mal toplanıyor. Yakında fiyatlara yansımasını göreceğimizi ve sabırla bekleyen yatırımcıların karşılığını alacağını düşünüyorum.

Türk kripto piyasasında popüler bir analist olan Erhan Ünal 423 bin Twitter takipçisine yaptığı paylaşımda, daha önce de FAN tokenlerden bahsettiğini vurguladı ve bir tokenin adını verdi. Ünal şu ifadeleri kullandı:

Geçmiş dönemde her şey iyi giderken paylaşım yapmıştım; Boğa beklentimiz gerçekleşmez ve terse kalırsak FAN’ların ayrışıp yükselmesini beklediğimi belirttim. Yakın gelecekte neler olacağını hep birlikte göreceğiz. ALPINE start’ı verdi.

Yakın gelecek FAN tokenlerin

Yaygın olarak takip edilen bir kripto analist olan Enes Turan geçmişten bugüne FAN tokenlere olan inancını hiç kaybetmediğini belirterek, bu tokenlere yatırım yapmış olan takipçilerine de umut vermeye devam etti. Ünlü kripto para analisti Erhan Ünal, “FAN’ları portföyünde lanet ederek taşıyanlar yakın gelecekte iyi ki diyerek uğurlayacaklarını düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Kripto fenomeni Ünal takipçileirini sabırlı olmaları konusunda uyararak şöyle diyor:

Kripto sektöründe her alanın kendine ait dönemi var. Metaverse, DeFi, NFT, Altcoin, BTC, FAN gibi. Biz FAN özelinde henüz marketin vereceği Hype’ı yaşamadık. Bundan dolayı yatırımlarımın büyük bir kısmı FAN’larda duruyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir