Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.884
% 0.70
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.884
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Popüler Analist, Yatırım Yaptığı 4 Altcoin’i Paylaştı!

Yakından takip edilen bir kripto analisti, 4 köklü altcoin dahil olmak üzere önde gelen katman-1 protokollerinin önümüzdeki piyasa döngüsünde öne çıkan özellikler olacağını söylüyor.

ETH, ADA, AVAX ve DOT döngünün en iyi altcoin projeleri olabilir

InvestAnswers YouTube kanalındaki bir tartışma sırasında Benjamin Cowen, Ethereum’un kesinlikle katman-1 projeleri arasında bir numaralı tercihi olduğunu söyledi. Yayının bir kısmında analist, bu tercihinin dayanak noktalarını detaylandırıyor:

Bence Ethereum açık ara en iyisi. Şu anda diğerlerinin buna yaklaştığını bile düşünmüyorum… Merkezden uzaklaşmaya gerçekten değer veriyorum. Bu sadece merkezsizlik, ölçeklenebilirlik ve güvenlik arasında bir oyun.

Önde gelen akıllı sözleşme platformuna ek olarak Cowen, diğer üç altcoin ADA, AVAX ve DOT’ye de yatırım yaptığını söylüyor:

Bu döngüye girerken, ilk üçüm veya belki de ilk dört demeliyim çünkü Ethereum kolay cevap. Bunun ötesinde, Avalanche, Cardano ve Polkadot’un bu döngüye girdiğim üç ana olduğunu söyleyebilirim. İyi olan başkaları da var. Terra’yı (LUNA) görmezden gelmek zor. Kelimenin tam anlamıyla milyarlarca dolar değerinde Bitcoin satın alırken bunları görmezden gelmek zor.

Analist ayrıca, neden Solana (SOL) ve Terra’ya (LUNA) yatırım yapmadığını açıklıyor

Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, NFT hype ve DeFi topluluğundaki artan talebin ardından, Solana (SOL)’nın fiyatı 2021 yazında üç kattan fazla arttı. Solana protokolü, Ethereum’a benzer, bu da NFT oluşturulmasına izin verebilir. Solana’ya benzer şekilde Terra (LUNA)’da 2021’de en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri oldu. Algoritmik stablecoin, son bir yılda %15.000’den fazla değer kazandı. Cowen ise üzgün bir ifadeyle neden bu altcoin projelerinin yatırım listesinde olmadığını paylaşıyor:

LUNA ve Solana gibi bazı projeler, onları sevmediğimden değil, sadece onlar üzerinde oyuna geç kaldım, bu yüzden aslında erken olduğunuz projelere odaklanmak daha kolay olan projelere odaklanmak daha kolay. Bunlar başlıcaları. Kesinlikle çok fazla önemsemediğim çok şey var, bu yüzden bunları listelemeyeceğim, ancak döngüye girmeyi söyleyebilirim, Cardano, Polkadot, Ethereum ve Avalanche. Bir sonraki döngü, bir dahaki sefere çıktığımızda, muhtemelen diğer birkaçında veya en azından içlerinde daha büyük tahsisler olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir