Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.159
% 0.50
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.159
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Popüler Analist İddialı: Bu Altcoin Mart’ın En Hızlı Atı!

Ünlü kripto analist Conor Kenny’ye göre popüler altcoin projesi Fantom (FTM) Mart 2022’de patlamaya hazır bir resim ortaya koyuyor. Kripto piyasaların derin çalkantılar yaşadığı, yatırımcıların almakla satmak arasında gidip geldiği şu günlerde kripto analist Conor Kenny iddialı tahminleriyle dikkat çekiyor. Konunun ayrıntıları Coinmühendisi.com’da. Şüphesiz analist tahminlerinin gerçekleşme ihtimalinin çok düşük olduğunu akıldan çıkarmamak gerekiyor.

Bu altcoin Mart ayında üstün performans gösterecek

Son gelişmelerle ilişkili olarak, kripto para birimine odaklanan bir Youtube Kanalı olan Conor Kenny, Mart 2022’de büyük bir potansiyelle patlamaya hazır olan en iyi altcoini açıklıyor. Bu altcoin projesi son dönemlerde Ethereum’a rakip olma iddiasıyla dikkat çeken Fantom. Fantom, Cardano (ADA), Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) ile birlikte Ethereum katili olarak etiketlenen ilk kripto paralardan biri. Fantom (FTM) sahipleri, tokenlerini ağ üzerinde stake edebiliyor ve daha sonra Fantom Finance DeFi platformunda teminat olarak kullanılabilecek eşdeğer miktarda sFTM basabiliyor.

Fantom, kendi ısmarlama konsensüs algoritmasını kullanarak geliştiricilere DeFi hizmetleri sağlayan, yönlendirilmiş bir döngüsel olmayan grafik (DAG) akıllı sözleşme platformu olarak tanımlanıyor. Ayrıca, elde edilen bilgilere göre, son günlerde balinalar, büyük düşüş yaşayan popüler altcoin Fantom’un 20 milyon sarılmış tokenini ve 1.1 milyon FTM‘yi ele geçirmiş görünüyor.

Fantom için doğru zaman şimdi mi?

Analiste göre Fantom, üzerine inşa edilmiş birçok başka projeye sahip ve gelecekte çok şey vaat eden bir proje. Fantom, aslında TVL’lerine kilitlenen toplam değeriyle karşılaştırıldığında, en küçük piyasa değerine sahipler arasında. Aslında ekosisteme kilitlenmiş gerçek piyasa değerinden daha fazla değere sahip. Yazım sırasında 1.37 dolar değeriyle iki doların altında işlem görüyor. Düşmeye devam edersek, analiste göre bu projeye atlamak için harika bir fırsat. Basın zamanında piyasa değeri 3.5 milyon dolar, bu da bize projede kilitli olan paranın piyasa değerinin yaklaşık yarısını veriyor. Bu, proje için açık bir yükseliş. Rusya ve Ukrayna açıkça piyasayı etkileyecek, bu yüzden lütfen acele kararlar vermeyin.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir