Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.605
% 0.41
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.605
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Popüler Analist: Bu Tırmanacak 5 Altcoin’i Radarınıza Alın!

Piyasa koşulları oldukça dalgalı, ancak altcoin piyasasında potansiyel olarak bazı uzun vadeli pozisyonlar bulmak, kazanmak veya biriktirmek için hala birçok büyük fırsat var. Bu konuda fikirlerine almak üzere, popüler kripto analisti Lark Davis’in güncel analizlerini derledik. Coinmühendisi.com olarak ayrıntıları aktarıyoruz.

2022’de izlenecek 5 altcoin

Listenin ilk altcoin projesi Moonbeam (GLMR), Polkadot üzerinde Ethereum uyumlu bir akıllı sözleşme parachain’i. Moonbeam, Substrate tabanlı bir ortamda Solidity projeleri oluşturmak veya yeniden dağıtmak için popüler Ethereum geliştirici araçlarını kullanmayı kolaylaştırır. Moonbeam’in yaklaşan bir token ve çok kısa bir sürede %40 veya %50 gibi bir düşüş yaşadı. Analiste göre bu nedenle önemli bir alım fırsatı sunuyor.

Listedeki ikinci altcoin TraderJoe (JOE), Avalanche ağındaki tek noktadan merkezi olmayan ticaret platformu. Kaldıraçlı ticaret sunmak için DEX hizmetlerini DeFi kredisi ile birleştiriyor. Ürünleri, JOE/xJOE stake mekanizması aracılığıyla tasfiye ve takaslardan toplanan ücretleri kullanıcılara geri vermemizi sağlayan topluluk odaklıdır. JOE token stake fırsatlarına da sahip. Yani doğrudan satın alabilir veya JOE almak için likidite tedarik edebilirsiniz.

Sıradaki altcoin Holoride (RIDE), günlük yolculukları alır ve araba verilerini, genişletilmiş gerçekliği ve Blockchain teknolojisini en akıllı şekilde birleştirerek onları aşırı sürükleyici deneyimlere dönüştürür. RIDE token, holoride’ın ortak ağını güçlendirecek ve katılımcılarının yaratılan değeri yakalamasını sağlıyor. Bu proje Elrond ağı üzerindedir. Yatırımcılar, daha fazla RIDE almak için holoride doğrudan stake edebilirler.

Listedeki bir sonraki altcoin IndiGG (INDI), Polygon Studios – Polygon’un oyun kolu ile ortaklaşa inşa edilen YGG’nin (Yield Guild Games) Hindistan Alt DAO’sudur. IndiGG, oyna-kazan gibi yenilikçi Web3 mekaniklerini kullanarak oyuncuları güçlendiren Hindistan’ın oyun loncası. 30 milyondan fazla insan kayıtlı ve kripto para borsasında ticaret yapıyor, Hindistan’daki 1,6 milyar doların 30 milyonu. Bu yüzden, analiste göre 2022 listesine almaya değer.

Listede son altcoin Axelar (AXL), tüm Blockchain’lerin merkezi olmayan bir ağ ve bir protokoller ve API’lerden oluşan bir SDK aracılığıyla birbirine bağlayan evrensel bir birlikte çalışabilirlik platformu. Blockchain dünyası için birlikte çalışabilirlik ağı olmak istiyorlar. Bu özellik, dApp’inizi Axelar ile tek bir entegrasyon yoluyla kullanım durumunuz için en uygun Blockchain’lere koymanıza olanak tanır. Son aylarda AXL, mevcut düşüş baskısı eşiğinde 0.0002 dolar bölgesinde işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir