Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.507
% 0.32
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.507
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Popüler Analist: Bu Metaverse Coin’de Parçalı Alım Yapılabilir!

Twitter’da Rookie takma ismini kullanan popüler kripto analisti, 286 bin takipçisine parçalı alım yapılabileceğini düşündüğü bir metaverse coin projesini paylaştı. Analistin paylaşımını coinmuhendisi.com okuyucuları için hazırladık.

Analistin paylaştığı metaverse coin projesi

Kripto analisti paylaşımında son zamanların en popüler metaverse coin projelerinden biri olan Decentraland (MANA)’nın haftalık destek seviyesinde ve günlük desteğe yakın olduğunu belirterek, altında stop-loss koymak kaydıyla parçalı alım yapılabileceğini belirtti.

Decentraland, kullanıcıların sanal öğelere sahip olduğu tamamen merkezi olmayan bir sanal dünya. Bu, dünyadaki herhangi bir dijital mülke erişimi geri alabilecek veya kesebilecek hiçbir geliştirici olmadığı anlamına geliyor. Decentraland, MANA token sahipleri tarafından yönetiliyor. MANA tokeni ayrıca sanal dünyada mal, hizmet ve arazi satın almak için bir para birimi olarak kullanılıyor. Sanal dünyada, dijital mülkiyet etrafında yenilikçi fikirler teşvik ediliyor ve bireylerin Non Fungible Token’leri (NFT) sergileyebilecekleri müzeler gibi online hedefler bulunuyor.

CoinMarketCap verilerine göre metaverse coin projesi yazının yazıldığı sıralarda günlük bazda %1,57 kayıpla 2,9115 seviyelerinde işlem görüyor. MANA, yaklaşık iki ay önce 25 Kasım’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 5,90 doların yaklaşık %51 altında bulunuyor.

MANA 7 günlük fiyat grafiği / Kaynak: CoinMarketCap

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir