Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.996
% 0.62
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.996
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Popüler Analist, Bu Gaming Coinleri İçin Ralli Bekliyor!

Popüler kripto analisti Lark Davis, 2022’de pompa potansiyeli gördüğü gaming coinleri paylaşıyor. Biz de coinmuhendisi.com olarak analistin paylaşımları okuyucularımız için derledik.

Lark Davis’in ralli potansiyeli gördüğü gaming coinleri

Monkey League (MBS)

Monkey League, daha önce MonkeyBall olarak biliniyordu. Monkey League, öğrenmesi kolay, ustalaşması zor, heyecan verici, sıra tabanlı, play-to-earn futbol oyunu. Bunu sunmak için yüksek üretim değeri, çok oyunculu oyunları, Solana Blockchain’i, NFT’ler ve merkezi olmayan finans (DeFi) ile birleştiriyor. Analist, piyasa değerinin çok düşük olduğuna dikkat çekerek, büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirtiyor.

Wonder Hero (WND)

Gaming coinleri sıralamasında ikincisi ise Wonder Hero. Altcoin, oyuncuların nadir NFT’ler kazanabilecekleri ve bunları peer-to-peer bir piyasada satabilecekleri bir Mobil RPG play-to-earn oyunu. Ekip, farklı seviyelerdeki oyuncuların aynı anda eğlenirken birbirlerine gelir fırsatları sağlayabileceği dengeli bir evren oluşturmaya inanıyor.

Analist, Wonder Hero’nun bi veya iki hafta önce piyasaya sürüldüğünü ve bunun, Wonder Hero’nun yatırım açısından çok dikkate değer bir yönü olduğunu söylüyor. Analiste göre, vahşi bir piyasada oldukları için daha fazla kullanıcı getirmek ve daha fazla öğrenmek zorundalar. Analist, oyuna daha fazla oyuncu getirmeyi başarırlarsa, WND token’lerinin fiyatının artacağını tahmin ediyor.

Decimated (DIO)

Decimated, insanları cyborglara karşı koyan fütüristik bir bilimkurgu ve nişancı tarzı bir oyun. Analist token’in, piyasanın büyük bir düşüş trendinde olduğu düşünüldüğünde uygun olmayan bir zamanda piyasaya çıktığını düşünüyor. Analiste göre DIO, fiyatında oldukça büyük bir düşüş gördü ancak bu, oyunun geliştirilmeyi bıraktığı anlamına gelmiyor.

Guild Coins

Gaming coinleri listesinde sonuncusu olan Guild Coins, oyun dünyasında çok ilginç bir niş. Guild Coins, oyuncuları oyun içi varlıklara bağlıyor. Bu Guild Coins’lerin çoğu, kripto paraları için büyük bahis ödülleri ve likidite sağlama ödülleri de sunuyor. Analist, birçoğunun Coinbase gibi endüstrinin en iyi destekçileri olduğunu ve tüm bu adamların bu farklı Guild Coins’lerin geniş bir çeşitliliğine yatırım yaptığını belirtiyor. Analiste göre, ucuz ve çok düşük bir piyasa değerine sahip ve bu da yakın gelecekte kar elde etmek için Guild Coins hakkında biraz araştırma yapmak için bir fırsat sunuyor

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir