Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.820
% 3.76
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.820
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Popüler Analist: Bu Altcoin, Önümüzdeki Haftalarda Fırlayabilir!

Altcoin Daily’ye göre birkaç faktör, önümüzdeki aylarda bir Ethereum rakibini uçuracak. Bu bağlamda Altcoin Daily analisti Aaron Arnold, son zamanlarda ağ performansı sorunları tarafından engellenen bir katman-1 blockchainini inceliyor. Detaylar coinmuhendisi.com’da.

Bu altcoin projesi fırlayabilir

Analist, Solana‘nın (SOL) zorlu başlangıçtan sonra 2022’de toparlanmaya ve önümüzdeki haftalarda yükselmeye hazır göründüğünü söylüyor. Arnold, konu hakkında şöyle diyor:

TLDR, tüm başarılarına rağmen, geçen yılki en büyük sorunları, ağın çok fazla kullanılmasından dolayı performans sorunları olmuştur. Bunu uzun zamandır düşünüyorlar ve önümüzdeki dört ila beş hafta içinde bu sorun çözülecek.

Solana Labs kurucu ortağı Anatoly Yakovenko, tasfiye robotlarının Solana ağını spam mesajlarla doldurmaya başlamasının ardından güncellemeleri tartışmak için Twitter’da idi. Yakovenko şunları söyledi:

Bu mesajlar, ağın kopyaları nasıl ele aldığına dair bir hatayı ortaya çıkardı. Mesajların tekilleştirilmesinden sorumlu kod, imza doğrulamasından sonraydı ve işlenmesi paket başına 100 us’a kadar çıkıyordu. Bu, [sürüm] 1.8.14’te düzeltildi. O zamandan beri, ağ çok daha iyi performans gördü, ancak tasfiyeci spam‘den hala bir miktar var. Mühendisler, hisse ağırlığına göre QoS [hizmet kalitesi] ile 1.9’da akış kontrolünü sunmayı planlıyor, ancak şimdi bu özelliği 1.8’de uygulamak en yüksek öncelik.

Uzman Manchun Wong, NFT pazarı OpenSea’nın platformuna Solana NFT’leri nasıl eklemeyi planladığını ortaya çıkardığını açıkladı. Solana, NFT alanında şimdiden büyük bir etki yarattı, ilk olarak Kasım ayında ilk 5 NFT blockchain sıralamasına girdi ve veri toplayıcı CryptoSlam’e göre şimdi Ethereum’un arkasında ikinci sırada yer alıyor. Arnold ayrıca, Rally Social Token’ın (RLY) arkasındaki girişim stüdyosu SuperLayer’ın, RLY destekli tüketici ürünlerini barındırmak için Solana ağını kullanacağını belirtiyor ve “Solana için harika bir haber. Sosyal tokenler hala ana akımdan önce, bunun için çok erkenciyiz ” diyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir