Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.062
% 3.29
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.062
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Popüler Analist: Bu 6 Altcoin, Büyük Hareketlere Gebe!

Popüler kripto analisti Austin Arnold, akıllı sözleşme platformu Solana (SOL) ile başlayarak 2021’de kazanılan ivmenin 2022’de 6 altcoin projesi için anahtar olacağını söylüyor. Gelin, Arnold’un tahminlerine ve listelediği altcoin’lere göz atalım.

Austin Arnold: Solana (SOL) ivmesinin devam etmesini bekliyorum

Arnold, Solana’nın neden büyümeye devam etmesini beklediğine dair birkaç temel faktörü sıralıyor ve çoğunlukla Blockchain’in şu anda 10 milyondan fazla kullanıcısı olan Phantom cüzdanının başarısına odaklanıyor. Analist, büyük ölçüde projenin parachain müzayedeleri sayesinde 2022’de birlikte çalışabilir Blockchain’i Polkadot’un (DOT) çıkışını da öngörüyor:

Şirketlerin Polkadot parachain’lerini almaya çalıştıklarını varsayarsak, ilk müzayede partisinin sonunda 4 ila 44,5 milyar dolar arasında bir değerde DOT’un yaklaşık iki yıl boyunca kilitli kalması muhtemeldir, bu da potansiyel satış baskısını ve piyasada dolaşan arzı azaltır.

  • PoS Blockchain Cardano’ya (ADA) bakıldığında Arnold, altcoin projesinin 2021’deki toplam geliştirme faaliyetinin 2022’de kripto para birimi için büyük kazançların göstergesi olabileceğini öne sürüyor.

Analist, 2.katman altcoin projelerinde iyimser

Katman 2 ölçeklendirme çözümü Polygon’a (MATIC) geçen Arnold, MATIC’in patlayıcı 2021’inin, Polygon’un kurucu ortağı Mihailo Bjelic’in bir tweetine atıfta bulunarak 2022’de devam eden kazanımlara dönüşeceğini tahmin ediyor:

2022’nin ikinci katman (Layer-2) yılının başlangıcı olacağını düşünüyorum.

coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Arnold, Chainlink’in (LINK) 2021’de pek çok trader’in beklentilerini karşılamamasına rağmen nihayet 2022’de patlamaya hazır olduğunu tahmin ediyor. Arnold, LINK’in fiyatının yakın zamanda ATH seviyelerine ulaşamadığına dikkat çekerken, Chainlink’in diğer büyüme metriklerinin çoğunun olumlu olduğuna dikkat çekiyor. Analist, LINK’in cross chain birlikte çalışabilirlik protokolünün, LINK staking’in ve işletmelerin Chainlink’in büyümesini geleceğe taşımaya devam etmesi için bir soyutlama katmanının yayınlanmasını bekliyor.

Analist, bir altcoin projesini daha yakından takip ediyor

Son olarak Arnold, yakın zamanda bir mobil cüzdan oluşturma planlarını açıklayan DeFi altcoin Aave’ye değiniyor:

Sonuç olarak, gelecek yılın ilk çeyreği için bir dizi hedefle birlikte, özellikle ekosistem merkezli gelişmeler söz konusu olduğunda, Aave ivme kazanıyor gibi görünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir