Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.896
% 4.06
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.896
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Popüler Analist: Bu 5 Altcoin, Ocak’ta Fırlamaya Hazır!

İyi temellere sahip bir altcoin satın almak istiyorsanız, Youtube kanalı CryptoBusy, Ocak ayında büyük kazançlar gerçekleştirebileceğini düşündüğü 5 altcoin’i sıraladı. Ancak listeye geçmeden önce, analistin yalnızca tahminde bulunduğunu ve her yatırımcının yatırımını kendi araştırması doğrultusunda yapması gerektiğini belirtmek isteriz.

Analistin listesindeki ilk altcoin, Ethereum (ETH) oldu

Analistin listesindekilerin ilki Ethereum (ETH) oldu. Ethereum, kendi kripto para birimi olan ETH’ye sahip, merkezi olmayan bir açık kaynaklı Blockchain sistemidir. ETH, diğer birçok kripto para birimi için ve ayrıca merkezi olmayan akıllı sözleşmelerin yürütülmesi için bir platform olarak çalışır. Analiste göre ETH şu anda düşük bir fiyatta ve “5.000 dolara çıkması an meselesi”.  coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere ağın daha iyi olmasını sağlayan Ethereum 2.0’ın ilk sürümü ve çeşitli çözümlerin bu yıl faaliyete geçmesi bekleniyor.

Analiste göre, ETH yıla 3.651 dolar civarında girdi ve çok fazla düşmedi. Stop-loss değerinin 3.377 dolar, breakeven noktasının ise 3.980 dolarda olduğunu düşünüyor. Fiyatın bu noktaları aşması durumunda 4.580 dolarlık hedefe ulaşmasını bekliyor.

2021’in dördüncü çeyreğine damga vurdu: The Sandbox

The Sandbox (SAND), listedeki ikinci aday. Sandbox, kullanıcıların bir oyun şeklinde dijital varlıklar yaratmasına, inşa etmesine, satın almasına ve satmasına izin veren Blockchain tabanlı bir sanal dünyadır. Sandbox, gelişen bir oyun topluluğu için merkezi olmayan bir platform oluşturur. Sandbox, kullanıcıların bir oyun şeklinde dijital varlıklar oluşturmasına ve satmasına izin veren Blockchain tabanlı bir sanal dünyadır.

SandBox şimdilik 5.92 dolardan işlem görüyor. Analiste göre bir sonraki hedef 6.61 dolar civarında olacak. CryptoBusy, yatırımcıların bu projede yüzde 13-20 arasında kazanç elde etme olanağı olduğuna inanıyor.

Üçüncü sırada Polkadot (DOT) bulunuyor

Analiste göre bahsedilmesi gereken üçüncü altcoin Polkadot (DOT). Polkadot, yalnızca tokenların değil, herhangi bir veri veya varlık türünün zincirler arası aktarımını kolaylaştıran ve böylece Blockchain’lerin birbirleriyle birlikte çalışabilir olmasına izin veren, özel bir Blockchain ağını birbirine bağlayan ve güvence altına alan açık kaynaklı bir protokoldür. Polkadot, Web3 olarak da bilinen merkezi olmayan bir Blockchain interneti için bir temel sağlamak üzere tasarlanmıştır.

DOT 28.17 dolardan el değiştiriyor ve analiste göre hedefimiz 29.50 dolar civarında. Analistin ikinci hedefi ise 31,50 dolar. Bu yaklaşık yüzde 12-13’e varan bir kazanç anlamına gelir.

Popüler altcoin Solana (SOL) da analistin listesinde

Bahsedilen bir sonraki altcoin Solana (SOL) oldu. Solana, merkezi olmayan finans (DeFi) çözümleri sağlamak için Blockchain teknolojisinin izinsiz doğasına dayanan, oldukça işlevsel bir açık kaynak projesidir. Solano’nun fiyatı şu anda 178.47 dolar. CryptoBusy’e göre bir sonraki arz seviyesi 190 dolar – bu, aynı zamanda 182 dolar civarında bir başa baş (breakeven) seviyesi olan potansiyel bir seviyedir.

Son sırada Cardano (ADA) yer alıyor

Son olarak, listede, Cardano (ADA) bulunuyor. Cardano, bir proof-of-stake (PoS) Blockchain’idir. ADA, şimdi 1.35 dolardan işlem görüyor. Analiste göre önümüzdeki aylarda ve özellikle bu ay, 2022’de kripto para için büyük potansiyelleri var. 1.33 dolar veya 1.34 dolar civarında bir seviyeye düşerse daha yukarı çıkabileceğimizi gösteren bir formasyonu kırabileceğini düşünüyor. CryptoBusy’nin Cardano için bir sonraki hedefi 1.4 dolar, ikinci hedefi 1.5 dolar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir