Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.414
% 2.78
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.414
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Popüler Altcoin’de Balina Hareketliliği: Bunlar Bekleniyor!

En son Santiment raporları, kripto para piyasası LUNA ve UST çöküşünün etkilerini üzerinden atarken, bir altcoin için artan balina işlemlerine işaret ediyor.

Santiment altcoin balinalarının hareketlendiğini söylüyor, “yukarı yönlü hareketler beklenebilir”

Santiment analistleri, fiyatın 0,40 doların altına düştüğü 12 Mayıs’ta Cardano (ADA) balina işlemlerinde belirgin bir artış tespit etti. Tweet’e göre işlem hacmindeki bu artış 13 Mayıs sabahı 8 ile akşam 12 arasında gerçekleşti. Santiment analistlerine göre, balina işlem dalgalanmalarını genellikle ADA fiyatında yükselişi takip ediyor. Tweet’te şunlar söyleniyor:

Cardano balinaları, fiyatlar 08:00 ile 12:00 arasında 0,40 dolara düştüğü için dün bir işlem telaşı gösterdi. Bu ani artışlar, ADA için çok yaygın olarak fiyat yönü değişikliklerini gösteriyor ve daha fazla balina aktivitesini yakından izliyoruz.

ADA fiyatı 0.4 dolardan 0,6 dolar bölgesine geri döndükten sonra şu anda 0.5087 dolardan işlem görüyor. 2 Eylül’de belirlenen 3.10 dolar ATH fiyatının %83.58 altında işlem görüyor. En son yukarı yönlü hareketlilik, 18 Ocak’ta 1,6 dolar yerel zirvesiyle son bulmuştu. Bu tarihten Mayıs ayına ADA fiyatı aşağı yönlü eğilimini sürdürüyor, ancak balinalar arasında artan bir iştah söz konusu…

BSC balinaları 30,8 milyon ADA tutuyor

coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, BNB Chain balinalarının bazıları ADA birikimini yaklaşık 30,8 milyon ADA’ya ulaştırdı. Ortalama olarak, “balinalar” birden fazla kripto para biriminde 886.582 dolara sahip. Sonuç olarak büyük cüzdanların sonra zamanda agresif bir şekilde ADA satın aldıkları söylenebilir.

Satış sonrası, on-chain metrikler ADA’nın geleceği hakkında ne söylüyor?

Cardano, başlangıcından bu yana önemli gelişmelere tanık oldu. Son güncellemeler, ADA fiyatını doğrudan veya dolaylı olarak etkiliyor. Yukarıdaki Santiment tweet’inde balinaların 0,40 dolar bölgesinde agresif ADA satın aldığına değinmiştik. Bununla birlikte, hacim özelliği de artış gösteriyor.

Yukarıdaki aktif davranışı takiben, Cardano Blockchain de çok fazla aktivite ve bunun bir sonuca olarak artan hacim görülüyor. Hacimdeki artış her iki yönde de hareketleri tetikleyebilir, ancak şimdilik hangi yönde hareket etmeye başladığı henüz görülmedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir