Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.927
% 0.68
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.927
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Polygon, Web3 Odaklı İnkübatörü Başlatmak İçin Mastercard ile Ortak Oldu

Polygon Mastercard ile Ortaklık Kurdu

Ödeme devi Mastercard, 6 Ocak 2023 Cuma günü, CES 2023’te blockchain startup’ı Polygon ($MATIC) ile ortaklık yoluyla sanatçılara yardımcı olmak için Web3 odaklı bir inkübatör başlattığını duyurdu.

TechCrunch tarafından bugün erken saatlerde yayınlanan bir rapora göre, Mastercard’ın baş pazarlama ve iletişim sorumlusu Raja Rajamannar TechCrunch’a şunları söyledi:

“ Bu programın özü, gelişmekte olan sanatçılara bu dijital ekonomide müzik kariyerlerini geliştirmek ve ilerletmek için ihtiyaç duydukları web3 araçlarını ve becerilerini sağlamaktır. Alandaki uzmanlara ve yenilikçilere erişim sağlayarak, sanatçılara web3’ü tüm program boyunca ve sonrasında çalışmalarına nasıl dahil edecekleri konusunda rehberlik edilecek… Web3’ün sanatçılar ve içerik oluşturucular için eserlerini yaratmaları, sahiplenmeleri ve bunlardan para kazanmaları için muazzam bir umut vaat ettiğini görüyoruz. ancak bundan nasıl yararlanacaklarını bilirlerse… Dünya çapında deneysel web3 aktivasyonlarıyla geçtiğimiz yıl bizim için çok önemliydi. 

Polygon, “geliştiricilerin güvenlikten asla ödün vermeden düşük işlem ücretleri ile ölçeklenebilir, kullanıcı dostu dApp’ler oluşturmasına olanak tanıyan merkezi olmayan bir Ethereum ölçeklendirme platformudur.” Polygon Lightpaper ,  Polygon’u  “Ethereum uyumlu bir blockchain ağlarını birbirine bağlamak için bir protokol ve çerçeve” olarak tanımlar.

TechCrunch raporu, Rajamannar’a göre “katılımcı sanatçıların kuluçka makinesine katıldıktan sonra NFT’leri nasıl basacaklarını, kendilerini sanal dünyalarda nasıl temsil edeceklerini ve bir topluluk kuracaklarını bilmeleri gerektiğini” söyleyerek devam etti.

Polygon with Mastercard for the first NFT card - The Cryptonomist

Polygon ekibine gelince, bu işbirliğiyle ilgili blog yazılarında, 2023 İlkbaharında başlayacak olan Mastercard Artist Accelerator programının “müzisyenler, DJ’ler, yapımcılar gibi yeni ortaya çıkan beş sanatçıyı araçlar, beceriler ve becerilerle hazırlayacağını” söylediler. ve dijital ekonomide kendi müzikal yollarını oluşturmak için erişim” ve “sanatçılar özel etkinliklere, müzik yayınlarına ve daha fazlasına özel erişim elde edecek.” Görünüşe göre, “türünün ilk örneği bir müfredat, sanatçılara NFT’leri basmak, kendilerini sanal dünyalarda temsil etmek ve ilgili bir topluluk oluşturmak gibi Web3 deneyimleri aracılığıyla markalarını nasıl oluşturacaklarını (ve sahipleneceklerini) öğretecek.”

Polygon Studios’un CEO’su Ryan Wyatt şunları söyledi:

“ Web3, bir hayran kitlesi oluşturabilen, geçimini sağlayabilen ve kendini ifade etmek ve kendi şartlarında bağlantı kurmak için yeni ortamlar sunabilen yeni bir sanatçı türünü güçlendirme potansiyeline sahiptir. Mastercard Artist Accelerator, yalnızca bu yeni alanı benimseyen markaların gücünü göstermekle kalmaz, aynı zamanda tüketicileri nasıl katılacakları konusunda eğitebilecek araçlar sağlar. Bu, Web3’ün faydalarını daha fazla kişiye açmada önemli bir adımdır. 

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir