Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.306
% 3.16
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.306
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Polygon (MATIC) Ağı Büyümeye Devam Ediyor

MATIC’teki güçlü yükseliş trendi ile Polygon ağı, adres aktivitesinde bir artış görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Polygon Ağı ve MATIC token’ına olan ilgi ve aktivite, token’ın ATH güncellemesiyle yükselişe geçti. MATIC, Aralık ayının başında tokenin son zirvesine ulaşmasından sonra 15.500 varlığa yükselen bir dizi aktif adresle, Aralık ayında kripto pazarındaki “en çok ilgi duyulan” dijital varlıklardan biriydi.

Ağ etkinliği, varlığın fiyatıyla neredeyse tam bir korelasyon gösteren bir ölçümdür. Grafiğe göre, traderlar piyasadaki ralli sırasında ağ faaliyetindeki artışı görebildiler. Bazı yatırımcıları endişelendirebilecek tek şey, ağ etkinliği grafikleri ile varlığın fiyatı arasında görebildiğimiz hoş olmayan farklılıktır. MATIC’teki trend yükseliş olarak kabul edilebilirken, ağ aktivite tablosu açıkça azalan bir hareket gösteriyor.

MATIC Fiyat Hareketi

Piyasanın spekülatif doğası nedeniyle işlem faaliyeti ve tokenin fiyatı bazı farklılıklar gösterebilirken, daha fazla trader ve kısa vadeli yatırımcı, bir sonraki ralli sırasında kâr elde etmek için Polygon token’ını inceliyor.

CoinGecko’ya göre MATIC son 30 günde %73.9 oranında değer kazandı ve piyasa değeri ile en büyük 15 kripto para içine girdi.

Matic Network olarak da bilinen Polygon, Ethareum ağının ölçeklendirilmesi ve altyapı geliştirmesi için hayata geçirilen bir platformdur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir