Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.008
% 1.86
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.008
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Polygon fiyat analizi: MATIC 2,92 dolarda ATH yaptı, fiyatı şimdi ne bekliyor?

Kripto Para Haber – Bugün, Poligon (MATIC) fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,92 dolara ulaştı ve bir sonraki hedef 3 dolar gibi görünüyor.

CoinMarketCap’ten alınan veriler, MATIC’in ticaret hacminin %41,90, piyasa değerinin ise %6,72 artarak 20 milyar dolara ulaştığını gösteriyor. Ayrıca token, Aralık ayında %59 artarak 2022’ye büyük kazançlarla giriyor.

Pazartesi için günlük mum, 2.87 dolardan başladı bir süre sonra tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.92 dolara ulaştı. Bu seviyeden sonra MATIC fiyatı 2.80 dolara düştü. Yazı yazılırken ise 2.84 dolardan işlem görüyordu.

Günlük grafikte Polygon fiyat analizi Kısa vadeli Polygon fiyat analizi yükseliş eğilimi gösteriyor çünkü token için tüm zamanların en yüksek seviyelerinin devam edeceğini bekliyoruz. Aşağıdaki tabloda görebileceğiniz üzere 50 günlük ve 100 günlük Hareketli Ortalamalar fiyat hareketinin altındadır. Her durumda, fiyatlar düşüşe geçer; bu çizgiler destek seviyeleri olarak hareket edecektir.

Ardından, RSI göstergesi, yükseliş bölgesinde hattın yükselmesiyle fiyatların muazzam miktarda arttığını gösteriyor. Fiyat artışı olasılığı devam ediyor, ancak biraz dinlemek ve daha yüksek kazançlara yer açmak için kısa bir düzeltme yaşanabilir.

MATIC/USD Polygon fiyat analizi için MACD göstergesi, MACD çizgisinin (mavi) sinyal çizgisinin (turuncu) üzerinde ilerlemeye devam ettiğini ve MACD histogramında büyük yeşil çubuklara yol açtığını gösterir. Bu da Boğaların henüz tükenmediğini gösteriyor.

MATIC/USD Polygon fiyat analizi sonucu Polygon fiyat analizi, tüm zamanların en yüksek seviyesini kırdığı ve 3 dolarda yeni bir en yüksek seviyeyi hedeflediği için kısa vadede yükseliş yaşayabilir. MATIC, genel listede şu an için 14. sırada yer alıyor ve yakında ilk 10 kripto para birimine girmeyi hedefliyor.

Bu makale ilk olarak Kripto Para Haber üzerinde yayımlanmıştır

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir