Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.582
% 4.99
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.582
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Polars (POL) Blockchain Tabanlı Tahmin Pazarı HECO Zincirinde Başlatıldı – Sponsorlu

Çok zincirli tahmin pazarı Polars, ana ağının HECO Zinciri ve Binance Akıllı Zinciri üzerinde başlatıldığını duyurdu. Polars, tahmin pazarı endüstrisindeki boşlukları düzeltmeyi ve kullanıcılara yepyeni bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bu önemli etkinliği anmak için Polars ekibi, HECO Zincirinde 300 bin dolarlık ödül havuzuyla bir ticaret yarışması düzenliyor. Katılımcılar aynı zamanda, nadir bulunan, takas edilemeyen tokenlar (NFT’ler) ile ödüllendirilme şansına da sahiptir.

Polars Mainnet Canlı Yayında

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Tahmin pazarlarını rahatsız eden zorlukları ortadan kaldırmaya ve kullanıcılara yepyeni bir deneyim sunmaya odaklandığını iddia eden blok zinciri tabanlı merkezi olmayan bir tahmin pazarı olan , HECO Zincirinde ana ağını başlattı.

Dağıtılmış defter teknolojisinin benimsenmesi, tahmin sonuçlarının manipülasyonu, şeffaflık ve diğerleri arasında güven eksikliği de dahil olmak üzere tahmin pazarlarının büyümesini sınırlayan çok çeşitli sorunları sınırlamayı başarmış olsa da, şu anda var olan çok sayıda blok zinciri tabanlı tahmin piyasası, yine de kullanıcılara en iyi deneyimleri sunmuyor.

Şimdi Polars ekibi, geleneksel tahmin modelinde devrim yaratmak için tasarlanmış yenilikçi bir sistemi başarıyla oluşturduğunu iddia ediyor.

“Merkezi olmayan finans endüstrisinde tahmin pazarlarının karşı karşıya olduğu derin ve uzun süredir devam eden bir sorun var. Tahmin olayının popülaritesine dayanan bir likidite ve işlem hacmi kısır döngüsüdür. Kullanıcılar genellikle popüler olmayan olaylar için tahminlerde bulunma konusunda isteksizdir ve likidite sağlayıcıları popüler olmayan olaylara likidite eklemek için acele etmezler, bu da kullanıcıların yüksek kayma nedeniyle tahmin yapma isteksizliğine yol açar… ve böylece bir daire içinde” dedi.

Polars, sürekli konsantre likiditeye sahip bir dizi token oluşturduğunu söylüyor. Bu polar tokenların fiyatı, kullanıcılar tarafından tahmin edilen çeşitli gerçek dünya olaylarının sonucundan sürekli ve tutarlı bir şekilde etkilenir.

“Polars platformundaki tüm etkinlikler, popülerliğinden bağımsız olarak aşırı likiditeye sahip. Aynı şekilde, Polar token fiyatları, kullanıcıların tahminde bulunup bulunmadıklarına bakılmaksızın sürekli hareket eder. Bu yenilikçi havuzlama sistemi, kullanıcılara sonsuz arbitraj fırsatları sunar. Polars’ı DeFi alanındaki en likit ve yüksek işlem hacmi tahmin pazarı yapan şey budur!” Polars’ı açıklar.

Polars Konsepti

platformunda iki büyük takım vardır: “Beyaz Takım ve Siyah Takım.” Her iki takımın da ilgili ada sahip bir tokenı vardır (Beyaz token ve Siyah token). Beyaz takım tarafından tahmin edilen gerçek dünya olayları tam olarak tahmin edildiği gibi gerçekleştiğinde, Beyaz simgesinin değeri artarken Geri simgesinin değeri düşer ve bunun tersi de geçerlidir. Aynı mekanizma Siyah token için de geçerlidir, ancak her iki tokenın toplam teminatı her zaman sabit kalır.

Polars kullanıcıları, spor, siyaset, döviz kurları ve çok daha fazlası dahil olmak üzere gerçek dünyadaki çok çeşitli etkinliklere oy verebilir. Platformda her gün düzinelerce etkinlik gerçekleşir ve polar tokenların fiyatı da sürekli hareket halindedir ve kullanıcılar için ticaret, arbitraj, tahminler ve likidite sağlanması için fırsatlar yaratır.

Polars’ın Şimdiye Kadarki Yolculuğu

Hack ve soygunların hızla DeFi dünyası ile eş anlamlı hale geldiği bir zamanda Polars ekibi, su geçirmez ve mümkün olduğunca savaşa hazır bir platform oluşturmak için ciddi çaba sarf etti.

Özellikle geçen Mayıs ayında Polars, platformunu beta testi için halka açtı. Ekip, etkinliğin dünyanın dört bir yanından 30 binden fazla testçiyi çektiğini söylüyor. Test sürecinin bir parçası olarak ekip, 10 binden fazla katılımcıdan 10 gün içinde 800 milyon dolarlık ticaret hacmi yaratan son derece başarılı bir ticaret yarışması düzenledi.

Başarılı bir beta test etkinliğinin ardından katılımcılardan geri bildirim alındı ​​ve gerekli iyileştirmeler yapıldı.

Ve Temmuz 2021’de Polars akıllı sözleşmelerinin tamamı Zokyo tarafından denetlendi.

Denetçilerin tavsiyelerine uygun olarak Polars, havuz sistemi de dahil olmak üzere platformunda çok sayıda yükseltme yaptı. Ayrıca 400 milyon Polars jetonunu yakarak tokenomiklerini yeniledi.

Hepsi bu kadar değil, ekip ayrıca bir POL staking ve farming ve ayrıca takımın platformda oluşturulan ücretlerle fazla Polars tokenlarını geri almasını sağlamak için tasarlanmış bir Polars token geri satın alma ve yakma mekanizması da entegre etti. Polars yönetimi, projeyi daha merkezi olmayan hale getirmek için merkezi olmayan özerk bir organizasyona (DAO) dönüştürüldü.

Son olarak, ekip Polars platformunu yeniden tasarladı ve bir tavsiye ve hata ödül programı entegre etti.

300 bin Dolarlık Ticaret Yarışması

Polars platformu artık HECO Zinciri ana ağında yayındayken, HECO test ağında 300 bin dolarlık ödül havuzuyla yeni bir ticaret yarışması düzenlenecek. Ekip, rekabetin kullanıcıların Polars’ın işleyişini deneyimlemelerini ve sayısız özelliklerinden yararlanmalarını sağlayacağına inanıyor.

Önümüzdeki aylarda Polars, Yakın Protokol’den başlayarak daha fazla blok zinciri ağında kullanıma sunulacak. Ekip ayrıca, gelişmekte olan projelere Polars’ta yaşama şansı vermek için Polars Launchpad’i piyasaya sürmeyi planladığını söylüyor.

Medium

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir