Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.420
% 0.27
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.420
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

PlayPad Nedir?

PlayPad

PlayPad Nedir?

PlayPad, kullanılan blok zincirinden bağımsız olarak belirli projeler için bir Çok Zincirli başlatma panelidir. Mevcut platformlar belirli zincirlere odaklanırken PlayPad, zincirlerinden bağımsız olarak tüm projeleri Ethereum EVM desteği ile barındırabilir.
Her proje tarafından seçilen blok zinciri güvenilir olmalıdır, ancak bu her zaman böyle olmadığı için PlayPad seçilen projelerin her biri için bir durum tespiti süreci yürütecektir. Potansiyel katılımcıları tam şeffaflıkla meşgul edecektir. PlayPad launchpadine erişim elde etmek için Katılımcıların önceden belirlenmiş miktarda PlayPad jetonunu (PPAD) stake etmeleri gerekecektir.
PlayPad

Çok Zincirli Başlatma Paneli

PlayPad, seçilen blok zincirinden bağımsız olarak projeleri farklı kriterlere göre seçecektir. Çoğu launchpad tek bir blok zincirine hitap ederken, PlayPad, blok zincirinden bağımsız olarak PPAD jeton sahiplerine yeni projelere yatırım yapma fırsatı sunmayı hedefliyor..
PlayPad, esas olarak Çok Zincirli Oyun ve NFT Projeleri için sonuç odaklı bir çözümdür ve EVM tabanlı blok zincirler arasında yeni fon yaratma yöntemi arasında köprü oluşturur.
Projelere bu platform aracılığı ile erişerek $ETH, $AVAX $BNB, $HECO,$MATIC toplayabilirsiniz..
bu şekilde platforma EVM desteği sağlayarak sizlerde kazanç elde edebilirsiniz. Blokzincirlerin yanı sıra son dönemde popüler olan ve büyük projelere ev sahipliği yapan SOLANA ve CARDANO gibi Zincirler de ilerleyen zamanlarda PlayPad ekosistemine eklenecektir. PlayPad gelecekte birçok ağı parachain üzerinden destekleyebilecek.

Halka Arz Sürecinde Yeni Fonlama Modelleri

PlayPad, diğer finansman projelerinden bazı yönleri ile farklıdır. Bağımsız oyun geliştiricilerinin oyun içi varlıkları NFT’ler olarak satmalarına izin verecek. Bu doğrultuda proje sahipleri için yeni kaynak yaratma alanları sağlayacak. Planlanan geliştirme sürecine göre PlayPad, oyun dünyasında NFT pazarının gelişmesini ve kullanıcıların Değerli NFT koleksiyonlarını hak ettikleri fiyata satmalarını sağlayacak.

PlayPad Ne Vaat Ediyor?

  • Geliştiricilere öncelik veren bir finansman altyapısı sağlamak.
  • Oyuncular ve geliştiriciler için yeni gelir modelleri sunmak.
  • Geliştiriciler için yeni pazarlama modelleri oluşturmak.
  • Belirteç ekosistemi ve ödül havuzları aracılığıyla geliştiricileri ve oyuncuları güçlendirmek.

PlayPad

PPAD TOKEN’İ

PlayPad, temelde Binance Smart Chain’in yüksek performansına ve düşük işlem ücretlerine dayalı olarak BSC’de piyasaya sürülecek, dolayısıyla PPAD jetonu BSC’de oluşturulacak.
Bunu etkileyen 3 nokta;
  • İşlem Hızı
  • İşlem Fiyatı
  • Birlikte çalışabilirlik
  • Ethereum EVM Desteği

Gün ve Miktar modeli Tahsis Sistemi

Bilinen Katman sistemlerinde, bir IGO’da yer almak için yalnızca her bir katılımcı tarafından stake edilen token sayısı dikkate alınır.
DQ Tahsis sisteminde, stake edilen token sayısı kadar stake edilen gün de önemlidir.
Dolayısıyla, IGO’larda katılma hakları: (Stake Edilen Token X Stake Süresi = IGO katılım emri) şeklinde olacaktır.

DQ Tahsis Sisteminin Faydaları;

  • IGO katılımı için tek tip standart modelden uzaklaşma.
  • Katılım şansını sadece stake edilen token sayısı ile sınırlamak ve adil dağılımı engellemek yerine, yatırımcıların stake süresi de dağıtımda aktif rol oynamaktadır.
  • Olağan Katman modelleri, yatırımcıların belirli bir zaman diliminde hisseye sahip olanlara göre katılım şanslarını tanımlar. Bu durum, IGO sonrası projelerin satılmasına neden olmaktadır. DQ Allocation modeli ile stake süresi, katılım şansınızı artırdığı için IGO sonrası satış baskınızı azaltacaktır.

PlayPad Tokenomik;

Toplam Arz: 100.000.000

Jeton Dağıtımı

PlayPad

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir