Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.689
% 5.09
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.689
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

“Piyasalar Çöküyor” Yatırım Efsanesi: Altın ve Bu 3’ünden Alın!

Robert Kiyosaki, dünyanın en ünlü finansal kitaplarından biri olan “Rich Dad Poor Dad” kitabının arkasındaki tanınmış yazardır. Zaman zaman yatırım tavsiyeleriyle gündeme gelen Kiyosaki, yeni açıklamalarında altın, Bitcoin ve gümüşe dikkat çekti. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Kiyosaki’den altın, gümüş, Bitcoin ve borsa tavsiyesi

Yazar olmasının yanı sıra, sosyal medya üzerindeki etkisini sıklıkla yatırım ve finansal ipuçları vermek için kullanıyor. Twitter’da verdiği son bilgilerde, piyasa düzeltmesi sırasında para kazanmak için mükemmel bir fırsat elde ettiğimizi söylemesiyle birçok kişinin dikkatini çekti.

Kiyosaki piyasalardaki düşüşlerin, piyasalar indirimler sunarken “alışveriş yapmak” için en iyi fırsatlar olduğunu söyledi. NASDAQ, altın, Bitcoin, gümüşün düştüğünü ve bu düşüş sırasında varlıklardan satın alarak daha da zenginleşmenin zamanının geldiğini belirtti. Kiyosaki, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Harika haber. NASDAQ yüzde 2 geriledi. Altın yüzde 0.2 düştü. Bitcoin yüzde 1.4 düştü. Gümüş yüzde 0.01 yükseldi. S&P yüzde 1,6 düştü. Piyasalar çöküyor. Fed sahte para basmıyor. Harika haber. Piyasa çöküşleri, zengin olmak için en iyi zamandır. Finans piyasaları indirime girdiğinde alışverişe çıkın.

Geleneksel piyasalara çok az inancı olan ve kripto para yatırımlarının her zaman büyük bir destekçisi olan Kiyosaki, kısa sürede piyasalarda ve hisse senetlerinde bir iyileşme olasılığına inanıyor gibi görünüyor. Bu yüzden hisse senedi ve kripto para piyasasındaki düşüşleri satın almayı öneriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir