Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.444
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.444
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Piyasalar Çökerken O 3 Metaverse Coin İnanılmaz Yükseldi!

Kripto piyasaları bu hafta sonu biraz istikrar kazandı. Bu sırada birkaç metaverse coin, piyasaların yatay işlem görmesiyle çift haneli fiyat artışları görüyor. coinmuhendisi.com olarak yükselişleriyle güne damga vuranları aktarıyoruz…

Bu 3 metaverse coin, performansıyla diğerlerini geride bıraktı

Öncelikle Blockchain Monster Hunt (BCMC) yüzde 22.3’lük bir yükseliş yaşadı. Ekim 2021’de piyasaya sürülen Blockchain Monster Hunt, piyasadaki ilk çok zincirli NFT tabanlı oyundur. Oyuncuların kıt canavar NFT’lerini bulmasını ve kâr elde etmek için bunları piyasada takas etmesini sağlar. Ayrıca, ekosistemde, BCMC isimli ERC-20 yönetişim tokenını yer alıyor. BCMC, şu anda beta testini başarıyla gerçekleştirdiği bir ürününün 25 Ocak tarihli lansmanını bekliyor.

İkinci olarak, Legend of Fantasy War (LFW) yüzde 26.48 değer kazandı. Tokenını Ekim 2021’de piyasaya süren Legend of Fantasy War, Unity oyun motoruyla Binance Smart Chain üzerine inşa edilmiş bir oyundur. LFW, oyuncuların ordular halinde toplanıp PVP savaşlarına katılabilecekleri oynanabilir NFT karakterleri içerir. Legend of Fantasy War’ın arkasındaki ekip, oyunları için oyna-kazan modeliyle sürdürülebilir kazanç ekosistemine liderlik etmeye odaklanmış durumda.

Son olarak, Eylül 2021’de piyasaya sürülen Block Ape Scissors (BAS) yüzde 30’luk bir artış yakaladı. BAS, Binance Smart Chain üzerine inşa edilmiş oyna-kazan ekosistemidir. Ekosistemde oyun, NFT’ler ve DeFi yer alır. BAS, kullanıcıları sanal dünyada önemli ölçüde zaman harcadıkları için ödüllendiren özel bir oyna-kazan mekaniğine sahip bir oyun gibi ürünler sunacak. Block Ape Scissors, halihazırda basılmış tüm NFT’ler ile şu anda alfa aşamasındadır. İlk oyun, bu yıl içinde beta sürümüyle satışa sunulacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve , ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir