Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.700
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.700
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Peter Schiff Göre, Maaşını Bitcoin ile Alacak Başkanların Asıl Amacı Ne?

New York ve Miami belediye başkanlarının maaşlarını Bitcoin ile alacaklarını açıklamasının ardından ünlü Bitcoin eleştirmeni Peter Schiff konuyla ilgili düşüncelerini dile getirerek bu durumun arkasında siyasetten başka bir şey olmadığını söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Schiff, belediye başkanlarının bu hareketinin, teknolojiyi veya Bitcoin’i desteklemek için olmadığını, başkanların asıl amacının kripto para birimi endüstrisinin artan popülaritesinden faydalanmak olduğunu söyledi. Ona göre politikacılar, kripto para balinalarını emiyor ve kripto para şirketlerinden yararlanmak istiyor.

Schiff ayrıca Bitcoin’in performansını eleştirerek, Bitcoin’in insanların cebinden para çekmekten başka bir şey yapmayacağını dile getirdi.

Belediye başkanları, şehirlerinde bulunan kripto para ile ilgili şirketler için mükemmel koşullar yaratma sözü verdiler. New York veya Miami merkezli bir şirket, kısmen şehir yönetimine vergi ödemek zorunda kalacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir