Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.379
% 0.15
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.379
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Patrick McHenry, Stablecoin Mevzuatı ile İlgili Görüşmelerin Devam Ettiğini Söyledi

ABD Temsilcisi Patrick McHenry stablecoin mevzuatı için görüşmelerin devam ettiğini ve konunun önümüzdeki aylarda çözülmesini beklediğini söyledi.

Aylarca süren müzakerelerin ardından, stablecoin mevzuatı önümüzdeki aylarda netlik kazanabilir.

Patrick McHenry, Anlaşmaya Varılmasını Umuyor

Cumhuriyetçi McHenry’e göre Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi ve Hazine Departmanı Başkanı Maxine Waters, görüşmelerin USDT ve USDC gibi stablecoin’lerin ABD’de nasıl çalışacağına dair kurallar konulacağına karar verildikten sonra sona ereceğini umuyor.

Meclis üyeleri şu anda, kripto paraların nasıl tutulduğu, kripto cüzdanının tanımı ve hangi federal kurumun stablecoin ihraççılarını düzenlemesi gerektiği konularında anlaşmazlık yaşıyor. Stablecoin ihraççılarının varlıklarını destekleyecek bire bir rezerve sahip olması gerektiği konusunda ise anlaşmaya varılmuş durumda.

Cumhuriyetçilerin Temsilciler Meclisi’nde çoğunluğu alması halinde komita başkanı olma ihtimali bulunan Patrick McHenry bu görüşmelerin şimdiden “tüm bu kaosun ortasında karmaşık ve zor politika üretmeye dair bir umut işareti” olduğunu söyledi.

“Anlaşacağımız konusunda iyimserim. Demokrat meslektaşlarımın da bunu yapmaya istekli olmalarını takdir ediyorum”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir