Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.272
% 0.33
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.272
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Patlayan Binance’deki Bu Altcoin, Yeni Bir Pump mı Yapacak?

Binance’deki altcoin Zilliqa’nın piyasadaki akıllara durgunluk veren koşusu son yedi gün içinde yüzde 360 kazanmasıyla devam ediyor. TradingView tarafından sağlanan grafiğe göre, ZIL yükseliş trendinde kalmaya devam ediyor ve zirvede yaklaşık yüzde 30 kazanıyor.

Altcoin mayıs ayı seviyelerine ulaşıyor

2018 yılında piyasaya sürülen Zilliqa’nın yüzde 360’lık pump’ı, kripto para biriminin yeni bir ATH’ye ulaştığını düşündürmesine rağmen aslında doğru değil. Altcoin şu anda Mayıs 2021 seviyelerinde işlem görüyor ve daha önce gözlemlenen en yüksek fiyat noktasından yüzde 20 daha düşük.

Fiyat açısından rekor kırmamakla birlikte Zilliqa, önceki tüm değerleri aşan işlem hacmi açısından aslında yeni zirvelere ulaştı. TradingView’in hacim göstergesine göre, işlem hacmi bir noktada yedi milyar ZIL’e ulaşırken, günlük ortalama işlem miktarı yaklaşık 100 milyon ZIL’de seyrediyor. Geçtiğimiz günlerde yüzde 18 oranında geri çekilen altcoin, piyasada hala önemli bir hacim artışıyla 6,1 milyara ulaştı.

Bu pump’ın geleceği var mı?

Benzer bir fiyat performansı Kasım 2021’de aynı şekilde yüzde 1.000 artış kaydeden Shiba Inu’da gözlemlendi. SHIB 25 günlük süre içinde büyük ölçüde yükselirken ATH’den 25 gün sonra kazanılan değerin yüzde 50’sinden fazlasını kaybetti. Öte yandan Zilliqa’nın Metapolis lansman etkinliği bugün, Bitcoin konferansından günler önce Miami’de gerçekleşecek. Altcoin, bu ay Metapolis lansmanına kadar iki hafta içinde yaklaşık 5 kat artarken cuma günü 0,041 dolardan 0,2 dolara yükseldi.

Coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere Metapolis, Zillqa Blockchain’i tarafından desteklenecek. Ayrıca Zilliqa’da Metaverse ve NFT Başkanı Sandra Tlibe, JPMorgan’ın Metapolis’te zaten bir arsa oluşturmuş olabileceğini öne sürdü. Zillqa’dan projeyle ilgili bir blog yazısında konuya ilişkin olarak şu ifadeler yer alıyor:

Metapolis, markaları, sanatçıları, konseptleri, oyunları, e-mağazaları, gayrimenkulleri veya diğer dijital deneyimleri barındırabilen şehirlerin bir parçası olarak kavramsal olarak zengin ve özel tasarımlı kubbelere izin verecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir