Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.622
% 0.95
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.622
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Paris Hilton, Twiter’da En Çok Takip Edilen .eth Adresine Sahip İsimler Arasında 1 Numaraya Yerleşti

ParisHilton.eth adresi, Twitter’da en çok takip edilen 100 hesap içinden 1 numaraya yerleşti.

Kaynak: ethleaderboard.xyz
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereum Leaderboard, dünyaca ünlü aktris ve NFT meraklısı Paris Hilton’un .eth adreslerinin yer aldığı sıralamada en popüler 100 Twitter hesabı arasında 1. sıraya yerleştiğini tweetledi. Bilindiği gibi .eth uzantılı adresler sağlayan Ethereum Name Service (ENS), kullanıcıların uzun ve karmaşık kripto adresleri paylaşmadan ETH adreslerini basit bir şekilde paylaşmasına olanak tanıyor. 

NFT ve Kripto Meraklısı

Bilindiği gibi Hilton, erken dönem bir kripto meraklısı. Ünlü aktris, sürekli olarak metaverse’lerde etkinlikler düzenlerken, önde gelen #NFT projelerine ise destek oluyor. Ayrıca Hilton, Jimmy Fallon’ın sunduğu ünlü program Tonight Show’da NFT’leri anlatmış ve Microsoft’un kurucusu Bill Gates’i NFT çılgınlığına davet etmişti.

Airdrop ile Ses Getirdi

Daha önce aktardığımız üzere Ethereum Name Service, geçtiğimiz aylarda büyük bir airdrop düzenleyerek kripto topluluğunun gündemine oturmuştu. Airdrop’un kullanıcılara dağıtılmasından kısa süre sonra ise ENS’nin Binance ve Coinbase gibi önde gelen kripto varlık alım satım platformu tarafından listelenmesi, heyecanın devam etmesine neden olmuş ve ENS tokenını 83 dolar ile rekor kırmasını sağlamıştı. ENS, zirvesinden bu yana ise %50’den fazla düşüş yaşadı. 

ENS yayın saati itibariyle 41 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir