Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.837
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.837
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Paribu’da USDT ile ETH işlemi nasıl yapılır?

Tether (USDT), ABD dolarına sabitlenmiş bir kripto para birimidir. Paribu’da Tether (USDT) ile Ethereum (ETH) işlemi yapmak mümkündür.

Tether (USDT) Nedir?

Tether (USDT) değeri Amerikan Doları’na 1:1 oranında sabitlenmiş bir stabil bir kripto para birimidir. Diğer bir deyişle stabil coin olan Tether, ABD dolarına sabitlenmiş ve %100 oranında Tether’in rezerviyle desteklenen bir kripto paradır. Kripto para borsası BitFinex’in de sahibi olan Hong Kong’a kayıtlı şirket bir şirket olan Finex’e aittir.

Aslında Tether (USDT) Temmuz 2014’te “Real Coin” adıyla piyasaya sürülmüştür. Ancak Kasım 2014’te Tether olarak yeniden markalanmayı tercih etmiş ve Şubat 2015’te “trade” edilmeye başlanmıştır. Başlangıç aşamasında Tether (USDT), Bitcoin (BTC) blok zincirine dayanmaktaydı. Ancak daha sonrasında Bitcoin’in (BTC) Omni ve Liquid protokollerine ek olarak Ethereum, TRON, EOS, Algorand, Solana, OMG Network ve Bitcoin Cash blok zincirlerini de desteklemeye başlamıştır. Üstelik Tether (USDT), Bitcoin (BTC) ve Ethereum’dan (ETH) sonra üçüncü en büyük kripto para birimi olarak dikkat çekmektedir.

Tether (USDT) Nasıl Çalışır?

Bir yatırımcı, Tether’i yani USDT’yi satın almak için fiat para satar ve Tether’in rezervine o fiat para birimini yatırır. Tether ise buna karşılık gelen tutarı dijital token (USDT) olarak kullanıcıya verir. Yani yatırımcı, Tether rezervine 10$ yatırdığı takdirde karşılık, 10 Tether token’ı (USDT) almaktadır.

Paribu’da USDT ile ETH işlemi nasıl yapılır?

Kullanıcılar, kripto para piyasasındaki dalgalanmalara karşı paralarını korumak istediklerinde değeri sabit Tether’e (USDT) yönelmektedir. Ayrıca Tether (USDT), yatırımcılara kripto para piyasasında kolay alım ve satım yapma imkanı sunmaktadır. Çünkü neredeyse bütün kripto para birimleri, USDT ile alıp satılabilmektedir. Üstelik itibari paraları, Tether’e (USDT) çevirmek de oldukça kolaydır.

2017 yılında işleme açılan ve kısa zamanda pazar lideri olan Paribu, doğru bilginin kaynağı olmak, kripto para piyasasındaki bilgi kirliliğinin önüne geçmek için çalışmalarını sürdürerek ilerlemiştir. Kullanıcılar işlemlerini Paribu’da kolay ve kısa sürede gerçekleştirebilmektedir. Paribu’da Tether (USDT) ile Ethereum (ETH) işlemi yapmak da mümkündür.

Tether (USDT) ile Ethereum (ETH) işlemi yapmak için takip edilecek adımlar;

  • Paribu hesabına giriş yapılır.
  • Piyasa seçeneğine tıklanır.
  • En üst satırdan USDT seçilir.
  • Açılan ekrandan Etehereum seçeneğine tıklanır.
    Alış işlemi için; Açılan ekranda ”Limit”, ”Piyasa” ya da ”Koşul” seçilerek USDT ile ETH satış işlemleri gerçekleşmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir