Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.551
% 4.21
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.551
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Oyun Blokchain’i Oasys, Ana Ağda Yayınlandı

Oyun Blokchain'i Oasys, Ana Ağda Yayınlandı

Oyun odaklı blok zinciri firması Oasys önemli bir kilometre taşını daha tamamladı. Oasys projesi ana ağda yayınlandı.

Geçtiğimiz yıl özellikle web3 oyunlarını hedef alarak geliştirilmiş birkaç blok zinciri ekosisteminden biri olan Oasys,. Ana ağda yayına girdi ve projenin yerel tokenı olan OAS,  OKXKucoinBybit, Gate.io ve Huobi borsalarında listeleneceği duyuruldu.

Oasys Direktörü Daiki Moriyama’nın açıklaması şöyle;

‘Mainnet lansman sürecini başarıyla tamamladığımız ve yerel tokenimiz OAS’ı önde gelen beş CEX’te listelediğimiz için heyecanlıyız Piyasadaki zorluklara rağmen, blockchain oyun geliştirmede ilerleme kaydetmeye devam ettik ve kullanıcıların iyi UX’i çekici içerikle birleştiren yüksek kaliteli oyunları oynayabilmesinin çok uzun sürmeyeceğine inanıyoruz. Oasys olarak, endüstrinin büyümesini hızlandırmayı ve blockchain oyunlarının yaygın olarak benimsenmesini sağlamayı umuyoruz.”

Bu yılın başlarında yapılan özel token satışına Republic Capital, Jump Crypto, Crypto.com, Huobi, Kucoin, Gate.io, Bitbank ve Mirana Ventures gibi şirketler katılırken, geleneksel oyun devleriyle de ortaklık kurdu. Yield Guild Games gibi kripto oyun firmalarının yanı sıra, şirketin ilk validatörleri arasında Square Enix, SEGA, Bandai Namco ve Ubisoft gibi isimler de yer alıyor.

Geleneksel Şirketler Web3 için Çekinceli

Tüm bunlara rağmen, geleneksel oyun şirketleri web3 konusunda bölünmüş durumda. Oasys’in ortakları web3’ü benimsemiş olsa da -Bandai Namco Nisan ayında web3 ve metaverse girişimleri için 25 milyon dolarlık bir fon bile kurdu- diğer şirketler bundan kaçınmaya devam ediyor.

Grand Theft Auto ve Minecraft sunucularında blok zinciri entegrasyonları yasaklanırken, Steam gibi oyun platformları NFT’lerin kullanımına karşı çıktı. Endişeler arasında genellikle NFT’lerin sömürücü olabileceği ve değişken fiyatların insanları oyunlardan dışlayabileceği yer alıyor.

Diğerleri ise daha tarafsız bir duruş sergiledi. Epic Games, Blankos Block Party de dahil olmak üzere mağazasında birkaç blok zinciri oyununa ev sahipliği yapıyor, ancak blok zinciri veya NFT kullanımını aktif olarak teşvik etmiyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir