Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.102
% 0.72
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.102
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Outer Ring, Rekor Sürede Yaklaşık 6 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

Gelecek vaat eden, oyna-kazan blok zinciri oyunlarından biri olan Outer Ring, önemli ortaklık ve iş birlikleri yaptığını duyurdu. Proje, önde gelen şirketlerden ve VC fonlarından büyük ilgi görüyor ve ekibin yaklaşımının doğru olduğunu gösteriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Outer Ring projesine küresel ilgi katlanarak artıyor. Bir bilim kurgu ve fantezi ortamında açık dünya MMORPG inşa etmek önemli bir girişimdir. Oyuncular, Ultimate Online ve Meridian 59’dan oyun öğelerini tanıyacak ve blok zinciri teknolojisi ve NFT aracılığıyla mümkün kılınan yenilikçi konseptlerle karşılaşacaklar.

Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi oyunlar, hayatın her aşamasından oyuncuları cezbedebilir. Ancak, devam eden güncellemeler, yapılacak yeni şeyler vb. aracılığıyla dikkatlerini dağıtmaya devam etmelidirler. Outer Ring, gündelik oyunlara ve gerçek ekonomi ve tokenomik modele kafa kafaya girmeye hazır hardcore meraklılarına hitap ediyor.

Topluluk üyeleriyle etkileşim kurmaktan, iddianızı oluşturmaktan, bir konseri veya müzeyi ziyaret etmekten, arenalarda rekabet etmekten veya döngüsel ekonomi hakkında daha fazla şey öğrenmekten hoşlanıyorsanız, bunun için birçok fırsat mevcuttur.

Ayrıca, Outer Ring ekosistemi, oyun özelliklerinin toplamından daha fazlasıdır. Yerleşik bir pazaryeri, oyun içi mağazalar, bölgeler ve gezegenler arasında merkezi olmayan değişim fırsatları, oyuncudan oyuncuya satışlar, bir müzayede evi, oyun içi reklam alanları ve mağazacılık vardır. Bu özellikler, Outer Ring’in oyuncuların oynamaya başlamadan önce ilk yatırım yapmalarını gerektirmeyen freemium modelinin bir parçasıdır.

Outer Ring, ekibin projeyi ilk duyurmasından bu yana çok sayıda önemli ortaklık ve iş birliği sağladı. Ekip, DEXTools, Blockchain Territory, Leit Motiv, Play The Game Agency, Yellow Blocks, Sierra Blockchain, Avstar Capital, Metabrands, Dextforce, Dreamboat Capital ve diğerleri olmak üzere ortaklardan yaklaşık 6 milyon dolarlık yatırım topladı. Daha da etkileyici olanı, ortakların ve yatırımcıların listesi her ay büyümeye devam ediyor.

Birçok şirket ve VC, adlarının meta veri deposunda belirtilmesinin faydasını görüyor. Outer Ring, halka açık teşhir ve reklam fırsatlarının oyunlar, sergiler, konserler, etkinlikler ve çok daha fazlasıyla sorunsuz bir şekilde bütünleştiği kapsayıcı ve zorlayıcı bir metaverse görünümü sağlar. Ayrıca, oyuncuların ve içerik oluşturucuların bir araya gelip her gün yeni deneyimler üretebilecekleri, gerçek ve sanal dünya arasındaki çizgiyi daha da bulanıklaştırabilecekleri bir alandır.

Outer Ring Hakkında

Outer Ring MMO’ya girin ve gerçek ekonomiyi en heyecan verici Evren ile birleştiren yeni oyna kazan konseptini keşfedin. Oyun içi demo videolarını izleyin ve gelecekte neler olacağını görün. Şimdi Outer Ring yapımına yatırım yapmak istiyorsanız bu linki takip edebilir ve ilk kaşiflerden biri olabilirsiniz. Outer Ring’e şimdi katılın!

Website: https://outerringmmo.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Outer-Ring-MMO-111124460754710

Twitter: https://twitter.com/OuterRingMMO

Instagram: https://www.instagram.com/outeringmmo/

YouTube: https://www.youtube.com/c/OuterRingMMO

Reddit: https://www.reddit.com/user/OuterRingMMO/

Telegram: https://t.me/outerringofficialeng

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir