Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.299
% 3.46
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.299
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Ortaklık Haberleriyle Bu Web3 Coin’i Uçtu: Top 50’e Girdi!

Popüler Blockchain Solana (SOL) tabanlı hareket et ve kazan (move-to-earn) token’ı Stepn (GNT), en son yükselişiyle piyasa değeri açısından sıçrama yaşadı. Web3 coin projesi, piyasa değeri açısından ilk 50’ye girdi. İşte detaylar ve fiyat hareketleri…

Web3 coin projesi STEPN sıçrama yaşadı

Coinmarketcap verilerine göre, STEPN projesinin yönetim tokenı olan GMT, son 24 saatte yaklaşık yüzde 20 artışla 4.03 dolarlık rekor seviyeye ulaştı. Token, son üç ayda yüzde 3.000’in üzerinde ralli yaptı ve bu yıl en iyi performans gösteren kriptolar arasında yer alıyor. Mevcut piyasa değeri ise yaklaşık 2.4 milyar dolar. Tokenın ilk rallisi, STEPN’in bu yıl büyük bir spor markasıyla ortak olacağına dair spekülasyonlarla ateşlendi. STEPN konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmamış olsa da, olasılığın etrafındaki hype, tokenın değerini artırdı.

Tokenın değerini artıran bir diğer olay, Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, Coinbase’in STEPN’in iki tokenını, GMT ve GST’yi destekleyeceğini söylemesi oldu. STEPN kullanıcılarına ödüllerin verilmesinde kullanılan GST’ye “deneysel varlık” etiketi veriliyor. GST de son 24 saatte yüzde 20’nin üzerinde yükseliş yaşadı. Öte yandan en büyük NFT pazaryerlerinden biri olan OpenSea, STEPN’in sneaker NFT’lerini destekleyeceğini söyledi.

STEPN hakkında bilinmesi gerekenler

STEPN, Solana Blockchain’indeki GameFi öğelerine sahip, kendine özgü bir “Web3 yaşam tarzı uygulamasıdır”. Kazanmak için oyna oyununun özelliklerini bir fitness uygulamasıyla birleştirerek “hareket ederek kazan” adlı yeni bir kategori oluşturuyor. Kullanıcılar, yürürken, koşarken veya koşarken oyun içi para kazanmak için kullanabilecekleri NFT spor ayakkabı satın alırlar.

STEPN, milyonlarca kullanıcıyı daha sağlıklı bir yaşam tarzı izlemeye teşvik ederek fitness uygulamaları pazarında devrim yaratmayı amaçlıyor. Uygulama, kullanıcıların gerçekten egzersiz yaptığını kanıtlayan “hareket kanıtı” ve işleyen bir GPS sistemi gibi çeşitli sorunları çözüyor. Ayrıca, STEPN kullanıcıları finansal olarak teşvik eder ve sosyal ödül unsurlarını tanıtmayı planlar ve karbon nötrlüğüne başarılı bir şekilde katkıda bulunur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir