Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.644
% 1.54
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.644
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

OpenSea, Yeni Yatırımlar ile 10 Milyar Dolar Değerlemeye Ulaşabilir

Lider NFT pazar yeri OpenSea’nin, yeni finansman turunda söz konusu olan yeni yatırımların platformun değerlemesini 10 milyar dolara çıkabileceği bildiriliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

The Information’ın aktardığına göre, önde gelen NFT pazar yeri OpenSea, potansiyel destekçilerden değerlemesini 10 milyar dolara ulaştırabilecek yatırım teklifleri aldı. Platform en son Temmuz ayında a16z liderliğindeki bir turda 100 milyon dolar yatırım almıştı. Yatırım ile şirket 1.5 milyar dolarlık değerlemeye ulaşmıştı.

O dönem OpenSea, oldukça büyük NFT işlem hacmi kaydetmişti. Ağustos ayında 3 milyar doları aşan hacim, sonraki aylarda düşse de 2 milyar dolar seviyesini aşmayı başardı.

Platform en parlak dönemlerini yaşarken bir skandal ile sarsıldı. Eylül ayında ürün başkanı Nate Chastain’in, ürünler ana sayfada gösterilmeden önce bu ürünleri satın almak için içeriden bilgi aldığı anlaşıldı. Platform bu tavrın kendi değerlerini yansıtmadığını ve Chastain’in platformdan ayrıldığını açıklayan bir duyuru yayımladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir