Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.834
% 0.72
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.834
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

OpenSea, Arbitrum Nova’yı Destekliyor

OpenSea

NFT’ler için en büyük pazar yeri olan OpenSea, Arbitrum Nova’yı desteklediğini duyurdu.

Arbirum Nova, verilerin düşük maliyetle kullanılabilirliğini sağlamak üzere tasarlanmış bir Katman 2 blok zinciridir. OpenSea’nin NFT’leri bu blok zincirine entegre etmesiyle beraber kullanıcılar, dijital koleksiyon ürünleri alırken veya satarken Nova’ya Ethereum’a göre daha ucuz bir seçenek olarak erişebilecek.

Eylül 2022’de OpenSea, Offchain Labs tarafından geliştirilen  Arbitrum Nova’nın kardeş Katman 2 ölçeklendirme ağı Arbitrum için destek eklemeişti. NFT Platformu, Arbitrum Nova’daki koleksiyonların OpenSea web sitesindeki diğer Arbitrum koleksiyonlarıyla gruplandırılacağını söyledi.

OpenSea, Nova’daki ilk NFT pazarı değil; Trove by TreasureDAO, Babylons ve ToFu gibi daha küçük rakipler tarafından da destekleniyor. Nova ayrıca Reddit’in topluluk puan jetonlarını barındırmak için de kullanılıyor.

Platform, geçtiğimiz aylar da BNB Chain tabanlı NFT’leri desteklemeye başladığını duyurmuştu. Platform şu anda, Ethereum, Solana, Polygon, Klatyn, Arbitrum, Optimism, Avalanche ve BNB Chain’i destekliyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir