Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.468
% 0.36
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.468
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Önemli Tahmin: Altın Fiyatları Bu Seviyeleri Kırabilir!

Potansiyel bir düşük dalgalanma için altın fiyatları yakından izleniyor ve piyasa analisti Matt Simpson, duyarlılık analizinin bir kombinasyonun, onu görmüş olabileceğimizi gösterdiğini söylüyor. Matt Simpson’ın altın fiyatları analizini ve piyasa yorumlarını kendi anlatımıyla okuyucularımız için hazırladık.

“Şu anda altının önemli para birimlerine karşı yükselişini bekliyoruz”

Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verildiği üzere son 48 saat içinde koşullar altın traderları için olumluya döndü. AB’nin Rus petrol ithalatını yasaklama kararından kaynaklanan riskten kaçış akışları, dünkü FOMC toplantısı öncesinde fiyatların desteklenmesine yardımcı oldu. Enflasyonun yaygın olmaya devam ettiği ve Fed’in bazı önleyici boğaların umduğu kadar agresif olmadığı göz önüne alındığında, bazıları altını bir kez daha enflasyon riskinden korunma olarak görecek.

Altının yükselişi, Fed toplantısının ardından tüm önemli para birimlerine karşı birlikte yükseldiği için, sadece bir zayıf dolar hikayesi değil. Ama aynı zamanda bu yıl genel olarak iyi bir performans sergiledi. Altın, %13,3’lük bir YTD rallisi ile parlayan gümüşü bile geride bıraktı.

Ayrıca, büyük spekülatörler geçtiğimiz haftalarda long işlemleri kesiyor ve short’ları artırıyordu. Ve şimdi muhtemelen bu pozisyonları tersine çevirmeye çalışacakları bir zaman. Özetle, şu anda altının önemli para birimlerine karşı yükselişini bekliyoruz.

Altın fiyatları teknik analizi: 1.920 doların üzerinde bir kapanış önemli

Altın sepetimize hızlı bir bakış, altın için önemli bir düşük salınımın oluştuğunu gösteriyor. Döviz majörlerine karşı eşit ağırlıkta olan altın sepeti, altının altında yatan eğilimi daha iyi yansıtmak için ABD dolarının altın üzerindeki hakimiyetini kaldırmayı amaçlıyor.

Cesaret verici bir şekilde, genel olarak bir boğa trendinde kaldığını ve Pazartesi günü, 2.040’ın hemen üzerinde potansiyel bir düşüş kaydettiğini görebiliyoruz. Asya’da bugünün fiyat hareketi kesinlikle yükselişte ve şu anda günlük grafikte stokastik osilatörün bir satın alma sinyali oluşturması için doğru yoldayız.

Altın fiyatları 200 günlük eMA’dan sıçramasını genişletti ve 4 günün en yüksek seviyesine yükseldi. Ayrıca, önemli bir seviye olarak işaretlediğimiz 1.880 direnç bölgesinin üzerinde kırıldı ve yükseliş eğilimimizi yeniden ateşledi.

Doğal olarak, FOMC sonrası ralli 1.900 civarında dirençle karşılaştı, ancak fiyatlar 1.880 bölgesinin üzerinde kaldığı sürece, şimdi trendin devamına işaret etmek için 1.920’nin üzerinde bir kırılma bekliyoruz. Ve 1.920’nin üzerinde bir kapanış, fiyatları geçen haftaki en yüksek seviyenin ve Haziran 2021’in en yüksek seviyesinin üzerinde gördüğü için önemli olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir