Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.483
% 0.48
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.483
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Önemli Gelişme: CME’den Bu 11 Altcoin İçin Büyük Haber!

  1. Borsa operatörü CME Perşembe günü yaptığı açıklamada, Cardano ve Solana gibi temel ürünler de dahil olmak üzere en popüler altcoin projelerini izleyecek 11 yeni vadeli işlem endeksi başlatacağını söyledi. Endeksler, kripto endeks operatörü CF Benchmarks ile ortak ve Nisan ayında piyasaya sürülecek.

11 kripto para birimi CME listesine ekleniyor

Dünyanın önde gelen türev borsalarından CME Group ve önde gelen kripto para kıyaslama endeksleri sağlayıcısı CF Benchmarks, bugün 11 yeni kripto para referans oranı ve gerçek zamanlı endeks başlatma planlarını duyurdular. 25 Nisan’dan itibaren CF Benchmarks tarafından günlük olarak hesaplanacak ve yayınlanacak. Oranları içerek 11 altcoin projesinin listesi:

  1. Algorand (ALGO)
  2. Cosmos (ATOM)
  3. Solana (SOL)
  4. Bitcoin Cash (BCH)
  5. Litecoin (LTC)
  6. Stellar Lumens (XLM)
  7. Cardano (ADA)
  8. Polkadot (DOT)
  9. Chainlink (LINK)
  10. Polygon (MATIC)
  11. Uniswap (UNI)

Altcoin vadeli işlemleri için artan talep

CME bir basın açıklamasında, kripto piyasasına artan kurumsal ilgi nedeniyle altcoin projelerine yönelik talebin arttığını söyledi. Borsa operatörü, endeksler için veri sağlamak için Bitstamp, Coinbase, Gemini ve Kraken dahil olmak üzere birçok büyük kripto borsasıyla işbirliği yapmayı planlıyor. CME’nin hisse senedi ve FX ürünleri başkanı Tim McCourt, fiyatlandırmaya yönelik artan talebi doğruluyor:

Kripto para piyasası genişlemeye devam ettikçe, sağlam, düzenlenmiş referans oranlarına dayalı güvenilir, standartlaştırılmış kripto para birimi fiyatlandırma bilgilerine yönelik artan bir talep var.

CME’nin altcoin’lere girişi, bu yıl görülen BTC ve ETH dışı kripto para birimlerine yönelik artan talebi yansıtıyor. En son boğa koşusu, en büyük altcoin projelerinin daha yerleşik akranlarını büyük ölçüde geride bıraktığını gördü. Büyük işlemler gibi büyük altcoinler’deki ticaret modelleri, kurumsal ilginin arttığını gösteriyor. Diğer bazı ABD varlık yöneticileri de yatırımcılar için altcoin ile ilgili ürünleri piyasaya sürdü. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Grayscale kısa süre önce tamamen altcoin’lerden oluşan bir ETH olmayan akıllı sözleşmeler fonu başlatırken, Coinshares Solana stake edilmesini izleyen ATP ürünü piyasaya sürdü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir