Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.470
% 0.65
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.470
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

OKX, 3. Rezerv Kanıt Raporunu Paylaştı

OKX

OKX, yayınladığı rezerv kanıtı raporunda, kendi tokenı hariç olmak üzere 7,5 milyar dolarlık rezerv açıkladı.

Yatırımcıların özellikle FTX iflasından sonra merkezi kripto borsalarına olan güvenini yitirmişti. Borsalar bu güveni geri elde etmek için rezerv kanıtı sistemini başlatmıştı. OKX borsası, sürecin başından bu yana 3. rezerv kanıtı raporunu paylaştı.

OKX tarafından paylaşılan rapora göre borsanın elinde, kendi tokeni hariç 7,5 milyar dolarlık varlık bulunmakta.

OKX, Rezerv Kanıtı Raporunu Yayınlandı

Borsanın 3. kez yayınladığı raporda ilk defa varlıkların tam dökümünü gösterdi. Rapora göre borsanın, bitcoin (BTC) için %105, ether (ETH) için %105 ve USDT için %101 rezerv oranıyla teminatlandırıldığı görülüyor.

Yayınlanan rezervlerin güvenirliğini ölçen CryptoQuant’ın verilerine göre, OKX’in rezervlerinin %100 güvenli. Bu oran diğer borsalarda, Binance %87, Bitfinex %70 ve Huobi %60 güvenilir şeklinde.

OKX’in Pazarlama Müdürü Haider Rafique verdiği bir röportajda, hepimiz birbirimizin rezerv kanıtlarını sınayacağız, umarım yapıcı bir şekilde,” dedi.

Rafique, OKX’in her ay rezerv kanıtı raporunu yayınlamayı planladığını söylüyor. Borsa ayrıca, geliştiricilerin sistemde herhangi bir hata olup olmadığını veya OKX’in ele alması gereken başka bir şey olup olmadığını görmek için raporu incelemelerine olanak tanıyan bir hata ödül programı başlatmayı planlıyor.

Son olarak Rafique, şirketin kendini finanse etmesi için hiçbir zaman yerel token kullanılmadığını söyledi. Aynı zamanda borsanın, diğer borsaların aksine bir stablecoin çıkartma planı olmadığını açıkladı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir