Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.957
% 2.42
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.957
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ocak’ta Twitter’dan Uyardı: Bitcoin’ler Satıldı, Altcoin Çakıldı!

Terra (LUNA) fiyatı 11 Mayıs’ta serbest düşüşte. Terraform Labs CEO’su Do Kwon, TerraUSD’nin (UST) dolar kuruna dönmesine yardımcı olmak için beklenen telafi sürecini bugün açıkladı. Ancak gizemli bir Twitter analisti altcoin fiyatının 10 dolara çökeceğini bundan aylar önce bildirmişti. Hatta Kwon bunun üzerine analiste 200 milyon dolarlık bahis teklif etti…

“2022’de LUNA’yı 10 dolardan satın almak için ikinci bir şansınız olacak”

494 bin takipçili popüler Twitter analisti “KALEO”, LUNA fiyatının 2022’de tekrar 10 doları göreceğini 8 Ocak’ta şu tweet ile tahmin etti:

2022’de LUNA’yı 10 dolardan satın almak için ikinci bir şansınız olacak, ancak muhtemelen onu almaya cesaret edemeyeceksiniz.

Terraform Labs CEO’su Do Kwon ise bu tweet’e iddialı bir cevap vermişti:

Bu bahsi kabul edeceğim. 20 milyon dolar mı? Hadi 200 milyon dolar yapalım. 2022 sonuna anlaşalım.

Terra (LUNA) ve TerraUSD (UST) fiyatları, altcoin piyasası çalkalanırken, 4 Mayıs’ta belirginleşen aşağı yönlü ivmeyi neredeyse %99’a derinleştirdi. Fiyatların neden bu kadar düştüğünü bu makalede ele aldık. Santiment analistleri, yakın tarihli bir raporda şunları söylüyor…

“Altcoin yatırımcılarının duyarlılığı tüm zamanların en düşük seviyelerinde”

Santiment tarafından hazırlanan yakın tarihli bir rapora göre, yatırımcı duyarlılığı tüm zamanların en düşük seviyesinde. Gün içinde yayınlanan bir tweet’te şu oranlar ortaya çıkıyor:

Terra’nın fiyatı, 119 dolar ATH fiyatını 5 Nisan’da geri alınmasının ardından 5 hafta içinde %88 düştü. LUNA vakfı, UST’nin sabit değerini kaybettikten sonra elindeki tüm BTC’yi 15.50 dolara kadar sattı. Sonuç olarak duyarlılık tüm zamanların en düşük seviyesinde.

Güç durumdaki kripto para birimi, 5 Nisan’da ulaşılan ATH seviyesi olan 119 dolardan %96,49 gibi şaşırtıcı bir düşüş yaşadı. Muazzam çöküş nedeniyle Terra, normalde tuttuğu yedinci pozisyondan aşağı inerek piyasa değerinde şu anda 37. sırada yer alıyor. Terra’nın UST’si 0,497 dolardan işlem görüyor ve sabitleyicisini 1 dolar işaretine geri getiremiyor. Luna Foundation Guard, Luna Foundation Guard rezerv panosuna bir göz atarak onaylanan, algoritmik stabilcoini desteklemek için tüm Bitcoin rezervlerini dağıttı.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, lider kripto para borsası Binance, ağ tıkanıklığı ve yavaşlığı gerekçe göstererek 10 Mayıs’ta LUNA ve UST para çekme işlemlerini durdurmuştu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir