Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.641
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.641
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Ocak İçin En iyi 20 Altcoin Belirlendi: İşte Tam Liste!

Kripto para birimlerini “büyüme” ve “duyarlılık” indeksine göre sıralıyoruz. Kaynak Crypto Power Index’ine göre yatırımcılar Ocak ayı için aşağıdaki altcoin projelerini tercih ediyor.

İşte yatırımcıların Ocak ayında takip ettiği 20 altcoin

Terra (LUNA) sıralamada bir numara. Avalanche (AVAX) ikinci ve Cosmos (ATOM) üçüncü sırada yer alıyor. Bu üç proje yatırımcıların en çok bağlandığı kripto paralara sahip. Traderların dikkat etmesi gereken Cosmos (ATOM), listenin en hızlı büyüyen projesi. Ardından, Chainlink (LINK) dört numaraya, Hedera (HBAR) ise beş numaraya yerleşiyor. HBAR’da biraz uzaklaşma görüyoruz, bu da genellikle bize HBAR’da biraz düşüş göreceğimizi söylüyor. Cardano’da (ADA) düşüşte ve ardından Fantom (FTM) olumsuz ivmeyi takip ediyor. Binance Coin (BNB) yarı yolda ve Polkadot (DOT) da büyümede duraklama noktasına geldi. İlk 10 Polygon (MATIC) ile tamamlanıyor.

Piyasa değeri sıralamasına göre 11 ve 20 arasına göz atalım. 11.sırada yer alan Helium (HNT), aşırı performans gösteren başka bir proje. Elrond (EGLD) ise orta yol algoritmasında. Arweave’de (AR) %72,25 duyarlılıkla geliyor. Ripple (XRP), hala biraz düşüşte olsa da büyüme oranında yukarıya taşındı. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere dava süreci kritik aşamaya yaklaşıyor.

16.sırada OMG Network (OMG) yer alıyor. Solana (SOL) tekrar gruba girdi ama yine de %71,59’da tutunan Metis DAO kısa vadeli ilk 20’den biri oluyor. Tezos (XTZ), %71,46’da oldukça saygın bir büyütme ve duyarlılık puanı ile 10 numarada, 9 numarada Near Protocol (NEAR) konumlanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir