Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.456
% 0.33
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.456
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Nym Technologies, Kripto Odaklı 300 Milyon Dolarlık Fon Topladı !

 

Bir grup risk sermayesi şirketi, geliştiricileri Nym‘in teknolojisini geliştirmeye teşvik edecek bir fona 300 milyon dolar taahhüt etti.

Bir mixnet kullanarak çevrimiçi etkinliği gözetimden koruyan İsviçreli bir gizlilik girişimi Nym Technologies, geliştiricileri ekosistemine çekmek için bugün 300 milyon dolarlık yeni bir fon açıkladı.

Nym’in CEO’su Harry Halpin‘e göre, program kapsamındaki hibeler kabaca 50.000 ila birkaç milyon dolar arasında değişecek. Diğer taraftan Nym, 300 milyon doların tamamını peşin olarak almadı, bunun yerine gerektiğinde aldığı taahhütlerden yararlanmayı planlıyor.

Konuyla alakalı olarak konuşan Halpin, yaptığı bir röportajda, şu ifadelere yer verdi:

“Bu ağ üzerinde oluşturmaya başlamalarını bilmediğimiz açık kaynaklı ve merkezi olmayan geliştiricileri teşvik etmek istiyoruz.”

Son olarak Halpin, Nym mixnet’in teşvik yapısı açısından Bitcoin’e biraz benzer olduğunu açıkladı, ancak Node’lar, Bitcoin karşılığında bulmaca çözmek yerine NYM’de ödüller karşılığında paketleri karıştırıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir