Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$65.028
% 2.47
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 65.028
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Not Edin: Dev Balinalar Bu 20 Altcoin’i Bugün Satıyor!

Fed’in 4 Mayıs tarihli faiz kararı ardından kripto para piyasasındaki hafif yükseliş yerini 36 bin dolar altına gerileyen Bitcoin eşliğinde çift haneli kayıplara bıraktı. Ethereum, Solana, Cardano ve Avalanche kritik destek seviyelerinin altına geriledi. Bu esnada ilk 10 sıralamasında Cardano, Terra ve TerraUSD arasında değişiklikler oldu. Peki, mevcut piyasa koşullarında balinalar hangi altcoin/token’lerde birikime geçiyor? WhaleStats verileri eşliğinde cevaplayalım…

ETH balinaları bugün bu altcoin projelerini satın alıyor

WhaleStats tarafından takip edilen en büyük 100 Ethereum balinası, geçtiğimiz 24 saatlik zaman diliminde ETH, USDC ve USDT başta olmak üzere yüklü miktarda Apecoin (APE) ve Loopring (LRC) satın aldı. BAYC destekli NFT token APE, coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, geçtiğimiz haftadan bu yana en çok satın alınan altcoin’ler listesinin ilk sıralarında. Yoğun Apecoin talebi, bir noktada Binance’i işlemleri durdurmaya zorlamıştı.

En çok satın alınan ilk 10 kripto para birimi aşağıdaki gibidir.

  1. Etheruem (ETH)
  2. USD Coin (UDSC)
  3. Tether (USDT)
  4. Apecoin (APE)
  5. Loopring (LRC)
  6. API3 (API3)
  7. Audius (AUDIO)
  8. Chiliz (CHZ)
  9. Yearn.finance (YFI)
  10. Fantom (FTM)

Listenin ilerleyen sıralarında SHIB, LPT ve SNX yer alıyor

Piyasa değerine göre en büyük ikinci meme coin olan Shiba Inu (SHIB), son 24 saatlik içinde 10 bin dolarlık satın alma işlemde yer aldı. SHIB, aynı zamanda, bu balinalar arasındaki en büyük dolar pozisyonudur. SLP ve OGN gibi düşük değerli altcoin projeleri 10 ve 11.sırada yer alırken, popüler likidite protokolü Kyber Network Crystal (KNC) ile tamamlanan listenin genel görünümü:

  1. OriginToken (OGN)
  2. Smooth Love Potion (SLP)
  3. 1INCH Token (1INCH)
  4. Request (REQ)
  5. Cartesi Token (CTSI)
  6. Shiba Inu (SHIB)
  7. Polymath (POLY)
  8. Livepeer Token (LPT)
  9. Synthetix Network Token (SNX)
  10. Kyber Network Crystal (KNC)

Ethereum balinalarının en çok sattığı altcoin projeleri

En çok satın alınan listesinde ETH, APE, SHIB ve AUDIO ilk sıraları üstlenirken, balinalar bugün SAND, LINK ve UMA gibi popüler token’leri elden çıkarıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir